Sport

Nicolae Dică îi răspunde lui Edi Iordănescu: „Nu poți spune că n-avem jucători experimentați!”

Nicolae Dică i-a dat un răspuns lui Edi Iordănescu, explicând că România are jucători cu experiență europeană, chiar dacă sunt tineri.
18.11.2022 | 22:15
Nicolae Dica ii raspunde lui Edi Iordanescu Nu poti spune ca navem jucatori experimentati
Nicolae Dică îi răspunde lui Edi Iordănescu. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Fostul antrenor al FCSB-ului a analizat înfrângerea suferită de România în meciul amical cu Slovenia, scor 1-2, partidă în care „tricolorii” au lovit bara poții lui Jan Oblak de două ori.

Nicolae Dică îi răspunde lui Edi Iordănescu

Nicolae Dică i-a dat un răspuns lui Edi Iordănescu după ce selecționerul a vorbit despre lipsa de experiență a jucătorilor săi: Am debutat atât de mulți jucători la naționala mare, pentru că Mirel reușise o performanță cu ei și pentru că îi știa bine, plus că deja nu mai erau eligibili pentru U21.

ADVERTISEMENT

Nu poți să spui că nu am avut jucători cu experiență internațională. Uite, Cordea are experiență internațională deja, Cicâldău la fel, deci nu putem spune că nu avem jucători cu experiență”.

„E normal să fie optimis Edi, doar că nu e bine să ne obișnuim să pierdem mult, încrederea ți-o dau rezultatele. Cam pierdem mult în ultima perioadă”, a spus și Ovidiu Burcă, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu, nemulțumit de Andrei Cordea

Edi Iordănescu a recunoscut că nu a fost mulțumit de Andrei Cordea, despre care a spus că trebuie să aibă mai multă încredere: „Cordea are călităţile pe care le-a demonstrat şi aici. La club a jucat în cupele europene.

Am o singură solicitare pentru el, să aibă mai multă încredere. Din păcate, în multe momente l-am văzut cu decizii pripite şi fără încredere”.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să înveţe să joace şi cu adversar în spate, pentru că ăsta e fotbalul mare, să aibă mai multă mobilitate în teren. 

Dar nu are nicio scuză să n-aibă încredere, va avea suportul meu în continuare şi va fi sub observaţia noastră şi după această acţiune”, a mai spus Edi Iordănescu la conferința de presă de la finalul meciului cu Slovenia.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,69 este cota pentru „2 solist și peste 1,5 goluri” la meciul Moldova – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT