Sport

Nicolae Dică își trezește jucătorii la realitate: „Nu câștigăm doar dacă avem un echipament frumos și ne numim Steaua!”

Nicolae Dică vrea să își trezească jucătorii la realitate și îi avertizează că nu este suficient să se prezinte pe teren.
21.09.2022 | 22:25
Nicolae Dica isi trezeste jucatorii la realitate Nu castigam doar daca avem un echipament frumos si ne numim Steaua
Nicolae Dică își trezește jucătorii la realitate. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul vicecampioanei României a recunoscut că este dezamăgit de punctele puține pe care le-a făcut FCSB în campionatul intern și se bucură de pauza venită ca urmare a meciurilor echipei naționale pentru a gândi o strategie de a ieși din impas.

Nicolae Dică își trezește jucătorii la realitate

Nicolae Dică își trezește jucătorii la realitate după startul slab de sezon al FCSB-ului în campionatul intern: „Sunt dezamăgit, dar nu am ce să fac, trebuie să mă gândesc în viitor și să văd ce pot să fac pentru ca echipa să aibă rezultate, să scot echipa din impas.

ADVERTISEMENT

Singura explicație ar fi că am jucat din trei în trei zile și că au venit mulți jucători noi. Nu reușim să câștigăm doar dacă intrăm pe teren și dacă avem un echipament frumos și ne numim Steaua, nu e suficient”.

„Nu putem să venim în campionatul României și să ne apărăm, nu e clubul de așa natură. În Europa am făcut-o pentru că am întâlnit adversari foarte buni. Poți juca defensiv și să iei puncte, dar nu merge asta la nesfârșit.

ADVERTISEMENT

Am vrut să câștig meciul cu Craiova, nu mă interesa că-l bat eu pe Mirel sau că mă bate Mirel pe mine, astea sunt ce au mai apărut în presă, pe noi ne interesa de echipele noastre”, a mai spus Nicolae Dică, la TV OrangeSport.

„Când Mirel a spus echipa noastră, m-am amuzat!”

Nicolae Dică a continuat și a vorbit despre meciul cu Universitatea Craiova, scor 1-2, dezvăluind cum a reacționat atunci când Mirel Rădoi a spus că știe echipa FCSB-ului înainte de partidă:

ADVERTISEMENT

„Eu știam în mare echipa, aveam un semn de întrebare la Coman, aveam în cap să joc cu Haruț în zona centrală.

Când l-am auzit că a spus Mirel echipa chiar m-am amuzat. Mai aveam Dulca variantă, dar am ales să joc cu Haruț să fim mai agresivi în zonă centrală, iar Haruț e un jucător inteligent, care știe să joace în poziția aia”.

ADVERTISEMENT

„Nu a ieșit mișcarea dacă am pierdut meciul. Am vrut mai mult de la el și de la ceilalți”, a mai spus antrenorul FCSB-ului.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,75 este cota pentru ”nu marchează ambele echipe” la FCSB – FC Argeș. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT