Sport

Nicolae Dică, laude pentru Mirel Rădoi înainte de Universitatea Craiova – FCSB: “Se văd niște lucruri de când a venit acolo”

Nicolae Dică (42 de ani) îl va întâlni pentru prima oară ca adversar pe Mirel Rădoi (41 de ani), în meciul dintre Universitatea Craiova și FCSB.
17.09.2022 | 14:07
Nicolae Dica laude pentru Mirel Radoi inainte de Universitatea Craiova  FCSB Se vad niste lucruri de cand a venit acolo
Nicolae Dică a fost secundul lui Mirel Rădoi la FCSB și la echipa națională a României. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Nicolae Dică a vorbit la conferința de presă despre confruntarea în premieră cu Mirel Rădoi. Antrenorul Universității Craiova a comentat și el duelul cu fostul său colaborator și coechipier, Nicolae Dică, însă nu consideră ciudată acestă confruntare.

Nicolae Dică îl laudă pe Mirel Rădoi înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Se văd niște lucruri de când a venit acolo”

Nicolae Dică a prefațat partida cu Universitatea Craiova și consideră că ambele echipe trec prin multe modificări: „Întâlnim un adversar bun, un adversar care își dorește campionatul, cu un antrenor nou și la ei, cu schimbare de sistem. O echipă organizată bine defensiv”.

ADVERTISEMENT

Antrenorul FCSB-ului nu consideră că acest meci are în prim plan confruntarea dintre Mirel Rădoi și Nicolae Dică: „Se văd niște lucruri de când a venit Mirel acolo. E vorba de un joc între Steaua (n.r. FCSB) și Craiova. Nu trebuie să ne gândim că joc eu contra lui Mirel. Nu trebuie să găsim un duel aprig între noi”.

Dică și Rădoi au fost și coechipieri la FCSB încă din 2004 și până în 2008, când decarul s-a transferat în Serie A, la Catania.

ADVERTISEMENT

Nicolae Dică e îngrijorat înainte de meciul cu Universitatea Craiova: „Trebuie să începem să câștigăm”

Dică e de părere că atât FCSB cât și Universitatea Craiova nu trec printr-o perioadă prea bună, însă acest lucru se datorează și meciurilor grele din Conference League: „Este clar că nu avem începutul de campionat pe care ni-l dorim (n.r. ambele echipe), dar noi am obținut această calificare în Conference League.

Într-adevăr, campionatul este lung, dar trebuie să începem să câștigăm. Îmi doresc acest lucru să îl începem de mâine seară”, a mai spus antrenorul FCSB-ului înainte de meciul cu Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi, convins că știe ce echipă va folosi Nicolae Dică la Universitatea Craiova – FCSB: „Mari surprize nu pot să apară”

Mirel Rădoi nu se simte deloc inconfortabil de faptul că îl va întâlni pentru prima oară ca adversar pe Nicolae Dică: „Nu este ciudat, fiecare reprezintă o echipă, nu o persoană, un număr mare de suporteri și orgoliile vor fi foarte mari. E clar că ne știm amândoi ideile, gândurile. Cum noi am pregătit câteva lucruri, sigur și ei au pregătit ceva. 


Cred că în mare parte știm primul «11» al celor de la FCSB. Mă pot încumeta să spun că în poartă va fi Târnovanu, în linia de 4 vor fi Boboc, Tamm, Dawa, Radunovic, cred că Răzvan Oaidă va fi mijlocașul central defensiv. Interi vor fi Olaru și Octavian Popescu, apoi în față Coman, Cordea și Compagno. 

ADVERTISEMENT

Mari surprize nu pot să apară. Și ei au informații despre noi. Să vedem cum vom evolua. Nu e o mare problemă oboseala lor, cinci dintre jucătorii amintiți nu au jucat joi”. 


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,85 este cota pentru „nu marchează ambele echipe” la U Craiova – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT