Sport

Nicolae Dică, nemulțumit înainte de FCSB – Voluntari. Ce le reproșează jucătorilor săi: „Pe mine m-au deranjat partidele cu Mioveni și cu Farul” Video

Nicolae Dică a vorbit la conferința de presă dinaintea meciului FCSB - FC Voluntari și speră ca jucătorii săi să arate altfel față de meciul cu Farul,
11.09.2022 | 14:29
Nicolae Dica nemultumit inainte de FCSB  Voluntari Ce le reproseaza jucatorilor sai Pe mine mau deranjat partidele cu Mioveni si cu Farul Video
Aproape 4 săptămâni au trecut de la ultima victorie a FCSB în SuperLiga, 3-2 cu Chindia Târgoviște. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FCSB speră să pună capăt seriei de meciuri fără victorie în SuperLiga cu FC Voluntari, iar Nicolae Dică a prefațat partida cu ilfovenii.

Nicolae Dică, mesaj clar pentru jucătorii FCSB-ului: „Trebuie să avem o atitudine bună și în campionat, la fel cum avem în Europa”

Nicolae Dică este destul de rezervat înainte de meciul cu FC Voluntari, la fel ca Mihai Stoica: „Ne așteaptă o partidă grea mâine. Întâlnim un adversar care a fost în play-off anul trecut, chiar dacă nu trece printr-un moment foarte bun. Și ei, și noi avem nevoie mare de puncte”.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat în exclusivitate că Joyskim Dawa și Darius Olaru au fost recuperați după accidentările cu West Ham United, iar Nicolae Dică a confirmat: „Băieții s-au refăcut, sunt bine, asta este meseria lor. Este normal să fie pregătiți pentru meciul de mâine. Veți vedea mâine dacă o să facem schimbări”.

Dică e sigur că înfrângerea cu 3-1 în fața celor de la Farul, a fost întâmplătoare: „Noi în Europa am făcut lucruri bune, ne-am îndeplinit un obiectiv. Vreau să cred că nu suntem echipa aia din campionat de la partida cu Farul, că a fost un accident acolo”.

ADVERTISEMENT

Nicolae Dică se axează pe meciurile din SuperLiga: „Jucătorii să înțeleagă că este foarte important campionatul pentru noi”

Deși FCSB mai are de disputat cinci meciuri în grupele Conference League, Dică e de părere că jucătorii săi trebuie să dea totul la meciurile din SuperLiga: „Trebuie să începem să câștigăm și în campionat. Trebuie să fac totul ca jucătorii să înțeleagă că este foarte important campionatul pentru noi”.

Nicolae Dică a sesizat o diferență de atitudine la jucătorii săi la meciurile din Conference League față de cele din Liga 1: „E clar că nu accept ușor situația, nici eu, nici jucătorii. Trebuie să avem o atitudine bună și în campionat, la fel cum avem în Europa”.

ADVERTISEMENT

Antrenorul FCSB-ului se aștepta ca echipa să sufere la meciul cu Hermannstadt însă nu poate accepta prestația elevilor săi cu Mioveni și Farul: „Orice jucător care joacă cu noi are ceva de demonstrat. Eu fac analiza adversarului, a ultimelor cinci partide, și vă spun că parametrii arată o diferență mare.

Ați văzut că una joacă echipele cu noi și alta în rest. După calificarea în Europa, mă așteptam ca la meciul cu Sibiu să nu stăm bine. Pe mine m-au deranjat partidele cu Mioveni și cu Farul”, a spus antrenorul FCSB-ului la conferința de presă.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,65 este cota pentru „nu marchează ambele echipe și sub 2,5 goluri” la FCSB – FC Voluntari. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT