Sport

Nicolae Dică, pus la zid chiar și după ce a calificat-o pe FCSB în grupele Conference League: ”Să nu mai fie arogant. Gigi i-a spus și tactica de joc”

FCSB a reușit sub comanda lui Nicolae Dică să se califice în grupele Conference League, însă în continuare atacurile la adresa tehnicianului sunt extrem de dure.
22.09.2022 | 15:10
Nicolae Dica pus la zid chiar si dupa ce a calificato pe FCSB in grupele Conference League Sa nu mai fie arogant Gigi ia spus si tactica de joc
FCSB a reușit sub comanda lui Nicolae Dică să se califice în grupele Conference League, însă în continuare atacurile la adresa tehnicianului sunt extrem de dure. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Fostul jucător al Stelei, Valeriu Răchită, s-a arătat deranjat de aroganța arătată de tehnicianul vicecampioanei României după ce echipa a trecut de fazele preliminare ale celei de-a treia întreceri din Europa.

Nici măcar calificarea în grupele Conference League nu-i aduce liniște lui Nicolae Dică la FCSB

În ciuda faptului că a reușit să o ducă pe FCSB în grupele Conference League, Nicolae Dică este criticat vehement de Valeriu Răchită, acesta considerând că nu are niciun merit la această performanță.

ADVERTISEMENT

”Ce ziceai de Dică? Să comunice ce i se spune în cască? Are 12 jucători la loturile naționale și are o singură victorie. Să nu mai spună că a adus 6-7 milioane, nu a adus el. Să își vadă de antrenamente pentru că echipa și schimbările le face cine trebuie.

Să nu mai fie arogant De ce accepți? Ai plecat umilit și te mai întorci acolo? Nu a avut niciodată autoritate. Eu spun adevărul! Are statut de antrenor principal? Are pregătire, dar realitatea

ADVERTISEMENT

Se colaborează în modul următor. Tu faci antrenamentele, iar eu fac echipa și schimbările. Gigi i-a spus și tactica de joc. I-a spus să joace 4-3-3 că așa vrea el”, a declarat Răchită, la Pro Arena.

Dică e nemulțumit de parcursul intern

Deși a promis că nu se va băga în deciziile tehnico-tactice, Gigi Becali nu a rezistat prea mult și după înfrângerea din derby-ul cu Universitatea Craiova, scor 1-2, i-a transmis lui Nicolae Dică să joace de acum în atac cu Andrea Compagno și Billel Omrani.

ADVERTISEMENT

În ciuda celor afirmate de patron la televizor, managerul general Mihai Stoica a încercat să mascheze aparențele, să-l apere pe Dică și a spus că acesta a avut și va avea în continuare libertate la echipă.

La rândul său, antrenorul vicecampioanei României a recunoscut că este dezamăgit de punctele puține pe care le-a făcut FCSB în campionatul intern și se bucură de pauza venită ca urmare a meciurilor echipei naționale pentru a gândi o strategie de a ieși din impas.

ADVERTISEMENT

Nicolae Dică a avut un discurs destul de acid la adresa lui Octavian Popescu, cel care are un sezon mizerabil. Tehnicianul a dezvăluit că a avut mai multe discuții cu tânărul fotbalist și i-a transmis că doar talentul nu este de ajuns.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,70 este cota pentru ”2nu marchează ambele echipe și sub 5,5 goluri” la FCSB – FC Argeș. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT