Sport

Nicolae Dică simte presiunea înainte de Silkeborg – FCSB: „Deciziile le iau cu staff-ul, cu MM și cu patronul”. Video

Nicolae Dică a vorbit înainte de meciul dintre Silkeborg și FCSB, din grupele Conference League, fiind de părere că face față presiunii de la club.
05.10.2022 | 20:35
Nicolae Dica simte presiunea inainte de Silkeborg  FCSB Deciziile le iau cu stafful cu MM si cu patronul Video
Nicolae Dică știe ce are de făcut pentru Silkeborg - FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul vicecampioanei României nu este speriat de terenul sintetic pe care se va desfășura meciul, amintind de calificarea în grupe, obținută în deplasarea cu Viking Stavanger, scor 3-1.

Nicolae Dică simte presiunea înainte de Silkeborg – FCSB

Nicolae Dică a vorbit înaintea meciului dintre Silkeborg și FCSB, explicând că și-a analizat bine adversarii și că știe cum vor juca aceștia: „Ne așteaptă o partidă foarte grea, i-am analizat foarte bine pe cei de la Silkeborg, e o echipă care verticalizează mult, joacă bine și pe contraatac.

ADVERTISEMENT

E o echipă cu talie, organizată foarte bine defensiv, joacă într-un 4-3-3 brăduleț, atacanții lor laterali vin mult în interior.

Pe teren propriu sunt mai buni, probabil și datorită terenului, suporterilor. Dar sper să obținem un rezultat pozitiv”.

ADVERTISEMENT

„Presiune mare e peste tot, îmi place să muncesc, vin în fiecare zi cu mare plăcere la antrenament, indiferent de locul în clasament, de unde antrenez.

După jocul de mâine, avem timp să ne gândim și la meciul cu Petrolul. Până atunci, cei care intră mâine pe teren trebuie să dea totul! Sper ca noi să fim echipa mai bună și să obținem un rezultat pozitiv”, a mai spus Nicolae Dică, în cadrul unei conferințe de presă.

ADVERTISEMENT

„Deciziile le iau cu staff-ul, cu MM și cu patronul!”

„Ar trebui să fim concentrați pe meciul acesta din Europa, indiferent cine intră pe teren, trebuie să demonstreze. Apoi ne vom gândi și la meciul cu Petrolul.

La ce ghinioane am avut eu de când am venit, accidentări se pot întâmpla și pe sintetic, și pe gazon natural. Vom vedea mâine seară dacă ne va ajuta sau nu gazonul sintetic. Cu Viking a fost bine!

ADVERTISEMENT

Eu când iau o decizie, nu o iau singur, mă sfătuiesc cu staff-ul, cu MM și cu patronul, așa se întâmplă și la o firmă, nu doar la fotbal”, a mai declarat Nicolae Dică.

„Trebuie să câștigăm și mâine, dar și cu Petrolul. Nu e mare diferență pentru mine între cele două posturi, fundaș dreapta și fundaș stânga, joc unde are nevoie de mine antrenorul”, a spus și Alexandru Pantea.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,20 este cota pentru ”peste 3,5 goluri” la Silkeborg – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT