Life

Nicolai Tand, laude din partea colegilor de la Te cunosc de undeva: ”Nu pot să descriu în cuvinte”

Nicolai Tand, aprecieri pentru transformările de la Te cunosc de undeva. Ce au declarat ceilalți concurenți despre bucătar.
09.12.2022 | 10:35
Nicolai Tand laude din partea colegilor de la Te cunosc de undeva Nu pot sa descriu in cuvinte
Nicolai Tand, aprecieri pentru transformările de la Te cunosc de undeva. Ce au declarat ceilalți concurenți. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fostul participant de la Dancing on Ice – Vis în Doi a primit numeroase laude din partea colegilor de la Antena 1. Vedeta, care face echipă cu Feli Donose, a reușit să-i impresioneze pe jurați, dar și pe ceilalți concurenți.

Nicolai Tand, aprecieri pentru transformările de la Te cunosc de undeva. Ce au declarat ceilalți concurenți

Nicolai Tand și Feli se vor transforma în semifinala de la Te cunosc de undeva în Robbie Williams si Nicole Kidman. Cei doi vor interpreta piesa Somethin’ Stupid, cheful fiind una dintre surprizele plăcute ale serii de sâmbătă, 10 decembrie 2022.

ADVERTISEMENT

„E dovada vie a faptului că, deşi nu ai toate datele de sus pentru aşa ceva, prin muncă, tot faci, tot transmiţi, tot bucuri lumea!”, a declarat Aurelian Temişan, notează a1.ro.

„Mi se pare că Nicolai a inventat un nou tip de cântat – din suflet!”, a completat Emma de la ZU, care pe durata momentului a stat cu ochii în lacrimi.

ADVERTISEMENT

„Pentru mine, faptul că parte din ce are Nicolai nou acum, din muzică, este şi datorită prieteniei şi muncii noastre, e ceva ce nu bate nimic, nicio faimă, niciun ban, nimic!

Faptul că azi am cântat cu el, pe note, şi el, în toată emoţia care e evident că îl copleşeşte pe scenă, a fost atât de sigur pe el, e cea mai mare bucurie şi împlinire. Nu pot să descriu în cuvinte cât respect şi câtă apreciere am eu pentru omul ăsta!”, a mărturisit Feli.

ADVERTISEMENT

Nicolai Tand și Feli, o echipă unită la Te cunosc de undeva

Aprecierile nu au fost numai la adresa lui Nicolai Tand, ci și a colegei de la Te cunosc de undeva. Cuza de la Noaptea Târziu susține că Feli este un artist extraordinar și un om cu o răbdare și o bunătate ieșită din comun.

Frumoasa artistă are un spirit de echipă rar întâlnit, lucru pe care l-a observat și unul dintre jurații de la Antena 1. Nașul Andreei Bălan crede că cei doi participanți se potrivesc de minune pe scenă.

ADVERTISEMENT

Momentul vedetelor va putea fi urmărit în semifinala de sâmbătă, 10 decembrie 2022, începând cu ora 20:00. Doar 4 cupluri din cele 8 vor ajunge în marea finală care se va desfășura pe 17 decembrie 2022.

ADVERTISEMENT