Sport

Nicoleta Dincă, gata de luptă cu Danemarca: “Orice s-ar întâmpla, nu trebuie să renunţăm în nicio clipă!”. Interviu exclusiv

Nicoleta Dincă a vorbit pentru FANATIK înaintea meciului România - Danemarca, de la CM de handbal feminin. Extrema stânga susţine că "tricolorele" pot încheia grupa cu maximum de puncte.
05.12.2023 | 07:10
Nicoleta Dinca gata de lupta cu Danemarca Orice sar intampla nu trebuie sa renuntam in nicio clipa Interviu exclusiv
Nicoleta Dincă, gata de luptă cu Danemarca: "Orice s-ar întâmpla, nu trebuie să renunţăm în nicio clipă!". Sursa: Fanatik
ADVERTISEMENT

România – Danemarca se joacă marţi, de la ora 21:30, în Jyske Bank Boxen din Herning. Ambele echipe au câte patru puncte, iar învingătoarea acestui duel va face un pas mare spre sferturile de finală.

Nicoleta Dincă, gata de luptă cu Danemarca: “Publicul va fi un plus pentru ele, dar avem şi noi suporterii noştri”

Nicoleta Dincă a acordat un interviu pentru FANATIK înaintea meciului cu Danemarca şi consideră că “tricolorele” au şansa să câştige în faţa favoritelor, încrederea la nivelul echipei fiind la cel mai înalt nivel:

ADVERTISEMENT

Nicoleta, un start perfect. Cum vă simţiţi, după primele două victorii?

– Este un start bun pentru echipa naţională. Ne bucurăm că au fost două rezultate bune pentru noi. Mâine va fi un meci destul de dificil, sperăm să ne motivăm şi să avem, de ce nu, un succes.

Cum va fi să joci într-o arenă cu o capacitate de 12.500 de locuri, probabil umplută la maximum?

– Într-adevăr, o să fie un plus pentru ele, dar să nu uităm că şi noi avem suporterii noştri. Chiar dacă sunt în număr mai mic decât ai lor, ne susţin şi le mulţumim pe calea aceasta.

ADVERTISEMENT

“Este importantă unitatea. Cred că asta ne va duce pe drumul cel bun”

Ce s-a schimbat în naţionala României?

– Cred că încrederea în noi, ca echipă. Contează foarte mult. Este importantă unitatea. Cred că asta ne va duce pe drumul cel bun.

De la început, am observat discursuri optimiste, încrezătoare din partea voastră…

– Ne dorim să aducem un rezultat pozitiv din Danemarca şi chiar sperăm să se întâmple acest lucru pentru că suntem motivate, dorinţă avem destul de multă, iar cu multă muncă şi încredere să aducem un rezultat bun.

ADVERTISEMENT

“Indiferent de ceea ce se va întâmpla pe teren, nu trebuie să renunţăm nici măcar o clipă”

De când nu a mai fost o atmosferă aşa bună la echipa naţională?

– În marea majoritate a timpului a fost o atmosferă bună. Ne dorim cu toţii acest rezultat, sperăm ca mâine să ne motivăm şi să mergem mai departe.

Nu este o mare presiune înaintea meciului pentru că indiferent de rezultatul cu Danemarca, calificarea în sferturi se joacă…

ADVERTISEMENT

– Da, nu ar trebui să avem o mare presiune pe noi, dar trebuie să ne facem treaba. Indiferent de ceea ce se va întâmpla pe teren, nu trebuie să renunţăm nici măcar o clipă.

FANATIK este la Campionatul Mondial de handbal feminin din Danemarca. Zilnic, pe site-ul nostru, puteţi urmări cele mai noi informaţii, interviuri şi reportaje de la Herning.

Nicoleta Dincă, gata de luptă cu Danemarca

ADVERTISEMENT