Life

Nicoleta Svârlefus anunță ce zodii o duc bine în ultima săptămână din august. Vești bune pentru Raci și Capricorni, vin bani

Nicoleta Svârlefus știe ce nativi se bucură de noroc în ultimele 7 zile din august. Informații prețioase pentru Raci și Capricorni.
20.08.2023 | 15:21
Nicoleta Svarlefus anunta ce zodii o duc bine in ultima saptamana din august Vesti bune pentru Raci si Capricorni vin bani
Nicoleta Svârlefus știe ce nativi se bucură de noroc în ultimele 7 zile din august. Informații prețioase pentru Raci și Capricorni. Sursa foto: kreatoria.ro / Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Nicoleta Svârlefus anunță ce zodii o duc bine în ultima săptămână din august. Vești bune pentru Raci și Capricorni, vin bani. Previziunile complete realizate de renumitul astrolog au fost dezvăluite pe astrocafe.ro.

Nicoleta Svârlefus știe ce nativi se bucură de noroc în ultimele 7 zile din august. Informații prețioase pentru Raci și Capricorni

Berbec

Relațiile sunt bine aspectate, dar nu este perioada potrivită pentru a începe o nouă legătură amoroasă. Apar turnuri surprinzătoare, bune și rele. Gusturile în materie de dragoste se schimbă discret și aproape insesizabil. Discuții amestecate la serviciu. Sănătatea devine mai bună.

ADVERTISEMENT

Taur

August aduce discuții interesante cu rudele, e bine să notezi informațiile pe care le afli, să nu le uiți. Posibile activități diverse în planul domestic, mai ales că începi să lucrezi de acasă și asta te bucură enorm. Apropiații pot fi nemulțumiți de această decizie.

Gemeni

Ultima săptămână de vară aduce călătorii pe distanțe scurte, studii și o comunicare excelentă. Schimbul de informații vine cu lămuriri și idei speciale pentru dezvoltarea personală și profesională. Nu ești susținut de familie și pot apărea diverse obstacole.

ADVERTISEMENT

Rac

Vin bani datorită muncii depuse la serviciu. Primești oferte de colaborare care trebuie studiate cu mare atenție. Poate apărea o vulnerabilitate socio-profesională, dar vei depăși totul cu tine. Universul este de partea ta. Discuții cu oamenii și deplasări.

Leu

Energie care te duce în activități care nu contează prea tare pentru tine. Unii oameni s-ar putea să te evite, de aia e bine să ai un program de priorități. Pierderi financiare de la, prin și pentru femei. Un capitol relațional se termină cu surle și trâmbițe. Se poate ajunge la procese în justiție.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Urmează o perioadă controversată pe toate palierele, sunt favorizate activitățile de care nu știu ceilalți. Afli informații prețioase din dialoguri, sunt niște temeri mari, dar și detașări de relații și situații neplăcute. E bine să stai de vorbă de tine însuți.

Balanță

Relațiile cu prietenii sunt bine animate, apar discuții, întâlniri și proiecte de anvergură. Se cere prudență pentru cei din preajma ta care pot avea interese ascunse, păguboase pe termen lung. Nu asculta tot ce spun ceilalți și nu semna acte până în octombrie.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Lucrezi mai mult cu superiorii și ești remarcat în acest domeniu. Apar oferte de colaborare interesante, sarcini de lucru și responsabilități. Cei care se arată mari susținători pot avea interese ascunse în carieră. Pot fi schimbări de situație surprinzătoare.

Săgetător

Discuții cu oameni din străinătate, călătorii în afara țării și scopuri bine definite. Se pot crea neplăceri diverse care pleacă de la critici și acuze. Imaginea ta publică poate fi deteriorată. E bine să ai mai multă încredere în tine.

Capricorn

Câștiguri financiare din colaborări, moșteniri sau partaje. Totul pare minunat la prima vedere, dar, de fapt, lucrurile stau altfel. Fii atent la intențiile celorlalți, aparențele pot înșela dramatic. E o perioadă numai bună pentru a-ți schimba gândirea.

Vărsător

Septembrie e o lună excelentă pentru relații în afaceri și colaborări. Schimbările sunt inevitabile. E bine să fii mai deschis către nou și progres. Pot apărea diverse oferte, dar sunt și ceva scopuri meschine pe undeva. De evitat luarea unor decizii majore. Apar cheltuieli.

Pești

La locul de muncă sunt posibile schimbări și bețe-n roate. Aparențele pot fi înșelătoare, vei fi ademenit în situații și proiecte comune cu unii și cu alții. Sănătatea e vulnerabilă, dar nu vezi semnele pe care le transmite organismul. Stai departe de eforturi, în special în carieră.

ADVERTISEMENT
Tags: