Life

Nicoleta Voica, dată de gol de soț, în direct. Artista vrea să rămână blocată în lift cu Tudor Chirilă: „Arată extraordinar”

Soțul a dat-o de gol pe Nicoleta Voica, în direct, la Pro TV. Renumita cântăreață de muzică populară vrea să rămână blocată în lift cu Tudor Chirilă.
27.10.2022 | 16:39
Nicoleta Voica data de gol de sot in direct Artista vrea sa ramana blocata in lift cu Tudor Chirila Arata extraordinar
Nicoleta Voica, dată de gol de soț. Artista îl simpatizează pe Tudor Chirilă. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Nicoleta Voica și soțul ei, Alin Bagiu, au fost invitați în emisiunea Vorbește lumea, de la Pro TV, iar secretul cântăreței de muzică populară a fost deconspirat de partenerul său de viață. După spusele acestuia, solista și-ar dori să rămână blocată în lift cu Tudor Chirilă.

Secretul Nicoletei Voica, dezvăluit, în direct, de soțul ei. Ce a spus solista despre posibilitatea de a rămâne blocați în lift împreună

Nicoleta Voica și soțul său, Alin Bagiu, au acceptat să participe la rubrica „Ce ai face dacă” din emisiunea Vorbește lumea. Provocării i-au mai răspuns de-a lungul timpului vedete precum Marcel Pavel și Roxana Nemeș 

ADVERTISEMENT

Momentul cântăreței și al partenerului său a urmat exact după ce în platoul show-ului a fost Tudor Chirilă. Astfel că, atunci când Alin Bagiu a extras pentru soția sa bilețelul pe care era scrisă întrebarea „Ce ai face dacă ai rămâne blocată în lift cu cineva”, bărbatul a dezvăluit că acea persoană ar fi chiar antrenorul de la Vocea României.

„Ce ai face dacă ai rămâne blocată în lift cu o persoană la alegere? Haideți că vă spun eu, cu Tudor Chirilă”, dezvăluit soțul Nicoletei Voica.

ADVERTISEMENT

Interpreta de muzică populară nu a negat afirmația, din contră, a spus că îl admiră pe Tudor Chirilă și că acesta arată foarte bine.

„Îl admir foarte tare, arată extraordinar. Am auzit nu de mult câți ani are, dar nu-mi vine să cred. Cred că e doar o cifră trecută în buletin. El arată de 38 de ani, cam așa, și am înțeles că al are 48. Nu știu, arată așa…”, a spus Nicoleta Voica.

ADVERTISEMENT

Totuși, Alin Bagiu nu s-a supărat. Partenerul de viață al Nicoletei Voica a susținut că dacă s-ar întâmplă să o surprindă cu Tudor Chirilă în lift, nu i-ar deranja.

„Și pentru că întrebarea care urmează este consecința răspunsului. Ce ai face dacă ai prinde-o pe soție cu Tudor Chirilă în lift? Aș chema următorul lift”, a afirmat soțul Nicoletei Voica, spre amuzamentul celor prezenți în platou.

ADVERTISEMENT

Nicoleta Voica s-a mutat în casă nouă

De curând, Nicoleta Voica și soțul său s-au mutat în casă nouă, pe care au aranjat-o după modelul american. Solista a trăit timp de 11 ani în Statele Unite și a adoptat multe obiceiuri din acest loc.

„Mi-am făcut în cămară un loc unde să gătesc, pentru că bucătăria fiind un spațiu deschis Mi-am făcut o cămară ca o bucătărie.

Avem și o bucătărie exterioară și mi-am făcut și în camera tehnică, ca un fel de spălătorie. Am stat în America mai mulți ani și mi-am luat și cetățenie, într-un fel, am împrumutat multe lucruri de acolo. Mi-au plăcut și le-am aplicat aici”, a povestit Nicoleta Voica.

ADVERTISEMENT