Sport

Nicolo Napoli, semnal de alarmă după FCU Craiova – FCSB 0-2: “Sunt mulţi fotbalişti care joacă prea individual”

Cum a reacţionat Nicolo Napoli la finalul meciului FCU Craiova - FCSB 0-2. Analiza antrenorului oltenilor după partida din etapa a 18-a din SuperLiga.
13.11.2022 | 23:33
Nicolo Napoli semnal de alarma dupa FCU Craiova  FCSB 02 Sunt multi fotbalisti care joaca prea individual
Ce a spus Nicolo Napoli după FCU Craiova - FCSB 0-2
ADVERTISEMENT

FCU Craiova a pierdut derby-ul cu FCSB, scor 0-2, şi a ajuns pe penultimul loc în SuperLiga, cu 16 puncte obţinute în 18 etape. La finalul partidei din Bănie, Nicolo Napoli a oferit o primă reacţie după prima înfrângere din cel al nouălea său mandat pe banca oltenilor.

Ce a spus Nicolo Napoli la finalul meciului FCU Craiova – FCSB 0-2

Nicolo Napoli a susţinut că echipa lui a comis prea multe greşeli în timpul meciului cu FCSB şi a remarcat că jucătorii lui suferă de o lipsă de încredere. De asemenea, antrenorul italian nu-şi doreşte să mai vadă prea multe individualităţi în timpul jocului.

ADVERTISEMENT

“Am făcut multe greşeli, în special la mijloc. Am avut câteva ocazii când puteam să şutăm la poartă. Nu poţi să ajungi cu mingea la picior până în poartă.

Poate este şi lipsă de încredere, avem multe lucruri de făcut. Soluţia este să lucrăm, pauza asta ne va ajuta. Sunt mulţi fotbalişti care joacă prea individual, nu e bine. Nu am avut timp să facem multe antrenamente, dar vom avea timp să lucrăm”, a declarat Nicolo Napoli.

ADVERTISEMENT

Nicolo Napoli este la al doilea meci din noul mandat la FCU Craiova. În Cupa României Betano, italianul a adus prima victorie a oltenilor după aproape o lună şi jumătate, după 1-0 cu FC Voluntari.

Nicolo Napoli, la al nouălea mandat pe banca tehnică a lui FCU Craiova

Pe 9 noiembrie, FCU Craiova a anunţat că Nicolo Napoli este noul antrenor al echipei, după ce oltenii fuseseră antrenaţi de cuplul Florin Drăgan – Paul Răducan în urma plecării lui Marius Croitoru. Astfel, italianul a ajuns la cel de-al nouălea mandat pe banca tehnică a formaţiei din Bănie.

ADVERTISEMENT

Precendetul mandat s-a terminat după finalul sezonului trecut, când FCU Craiova şi Nicolo Napoli nu au putut să ajungă la o înţelegere pentru un nou contract. În locul acestuia a fost adus Marius Croitoru, antrenor care a stat la echipă până pe 11 octombrie.

Primul contact al fostului fotbalist al lui Juventus cu formaţia din Bănie datează din 2004, când avea puţină experienţă ca antrenor, după două aventuri în ligile inferioare din Italia.

ADVERTISEMENT

Acum, Nicolo Napoli are misiunea s-o salveze pe FCU Craiova de la retrogradare. Oltenii nu au mai câştigat, în SuperLiga, din 10 septembrie, după 1-0 cu Rapid. De atunci, formaţia din Băniei a strâns opt meciuri consecutive fără victorie.

ADVERTISEMENT