Sport

Nicușor Bancu, semnal de alarmă înainte de Rapid – U Craiova: „Unii dintre noi nu au mai jucat cu această atmosferă”. Video

Înaintea derby-ului Rapid București - Universitatea Craiova, Nicușor Bancu i-a avertizat pe jucătorii „alb-albaștrilor” cu privire la atmosfera ostilă de pe stadionul Giulești.
11.11.2022 | 18:15
Nicusor Bancu semnal de alarma inainte de Rapid  U Craiova Unii dintre noi nu au mai jucat cu aceasta atmosfera Video
Nicușor Bancu îi avertizează pe jucătorii Universității Craiova: „unii dintre noi nu au mai jucat cu această atmosferă”. sursă foto: sport Pictures
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova se pregătește de derby-ul cu Rapid București de sâmbătă, de la ora 20:30, iar oltenii speră să obțină cele trei puncte împotriva elevilor lui Adrian Mutu. Căpitanul „Științei”, Nicușor Bancu, și-a avertizat coechipierii în legătură cu atmosfera de pe stadionul Giulești.

Nicușor Bancu, avertisement înainte de Rapid – U Craiova: „Știu cum este zgomotul. Sper ca toți jucătorii să treacă cu bine peste acest lucru”

Căpitanul Universității Craiova se așteaptă la o partidă dificilă cu Rapid București, care este în căutarea unei victorii după eșecurile din SuperLigă și Cupa României Betano. Acesta a declarat că atmosfera din vestiar oltenilor este bună și trebuie să meargă încrezători pe stadionul Giulești.

ADVERTISEMENT

„Ne așteaptă o partidă foarte grea, ținând cont de atmosfera creată de suporterilor lor și jocul pe care îl practică va fi o partidă dificilă. Ținând cont de rezultatele nostre avem un moral ridicat, foarte bun și mergem acolo încrezători că putem obține cele trei puncte. 

În primul rând trebuie să punem în practică ceea ce am pregătit la antrenament, ceea ce ne-a spus Mister să facem. Atitudinea și determinarea sunt foarte importante, dacă nu ai aceste lucruri în teren nu cred că putem să câștigăm”, a declarat Nicușor Bancu.

ADVERTISEMENT

Fundașul stânga al formației din Bănie i-a avertizat pe jucătorii Universității Craiova în legătura cu atmosfera creată de suporteri pe stadionul Giulești. Nicușor Bancu a jucat în Romania – Bosnia, scor 4-1, pe arena din București și a contribuit decisiv la trei dintre goluri marcate de „tricolori”.

„Trebuie să avem curaj, pentru că unii dintre noi nu au mai jucat cu această atmosferă. Eu mai știu, pentru că am mai jucat cu naționala acolo și știu cum este zgomotul. Sper ca toți jucătorii să treacă cu bine peste acest lucru”, a spus căpitanul „Științei”.

ADVERTISEMENT

Nicușor Bancu, mesaj pentru suporterii Universității Craiova: „Să ne susțină din primul minut până în ultimul, așa cum au făcut-o mereu”

Suporterii oltenilor au întâmpinat probleme înainte de Rapid – Universitatea Craiova, însă au anunțat că își vor face apariția pe stadionul Giulești. Nicușor Bancu le-a transmis fanilor că alături de ei vor reuși să facă o partidă bună împotriva „alb-vișinilor”.

„Să vină într-un număr cât mai mare, le muțumim dacă vor fi atât de mulți. Să ne susțină din primul minut până în ultimul, așa cum au făcut-o mereu, chiar dacă vor fi momente și mai dificile. Cu ei alături cu siguranță vom reuși să facem o partidă bună”, a spus Nicușor Bancu.

ADVERTISEMENT

Fundașul stânga al Universității Craiova a devenit o prezență obișnuită în lotul echipei naționale a României. Acesta a recunoscut că se aștepta să fie convocat de Edi Iordănescu la partidele amicale cu Slovenia și Republica Moldovă, după ultima discuție cu selecționerul.

„Sunt și mai mulți jucători noi (n.r. la echipa națională a României). Mă așteptam să fiu convocat, am vorbit cu Mister după ultimul meci al naționalei și mi-a zis să joc la echipă destul de bine și cu siguranță voi fi chemat. Vor fi meciuri dificile, dar trebuie să ne ridicăm la nivelul lor și să câștigăm, victorile aduc victorii, pentru a pregătimeciurile din campania pentru Euro”, a declarat Nicușor Bancu.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,52 este cota pentru „sub 2,5 goluri” la Rapid – Universitatea Craiova. Vezi aici toate cotele.

ADVERTISEMENT