Sport

Nicușor Bancu tremură după FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2: ”Principalul obiectiv este play-off-ul”. Ce a declarat Baiaram

Universitatea Craiova a remizat pe terenul celor de la FC Botoșani, scor 2-2, în etapa cu numărul 26 a SuperLigii României.
18.02.2024 | 19:44
Nicusor Bancu tremura dupa FC Botosani  Universitatea Craiova 22 Principalul obiectiv este playofful Ce a declarat Baiaram
Ce au declarat Nicușor Bancu și Ștefan Baiaram după FC Botoșani – Universitatea Craiova 2-2. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a reușit să plece cu un punct de pe terenul lui FC Botoșani, după ce Koljic a restabilit egalitatea, scor 2-2, în minutul 90+5.

Nicușor Bancu, declarații după FC Botoșani – Universitatea Craiova 2-2

Nicușor Bancu a analizat partida disputată de Universitatea Craiova împotriva lui FC Botoșani și a vorbit despre obiectivele echipei din acest sezon.

ADVERTISEMENT

”Primul gol l-am luat foarte ușor, al doilea, o greșeală pe care o facem meci de meci. Din păcate nu am reușit să ținem ritmul din primele minute și ne pare rău pentru că în a doua repriză am jucat foarte bine, dacă reușeam să egalăm mai devreme, poate reușeam chiar să câștigăm.

Din cauza noastră am pierdut cele două puncte, am comis-o în apărare, ceea ce facem partidă de partidă. Adversarii nu au foarte multe șanse, dar noi le oferim fiecare gol cadou. Principalul obiectiv este play-off-ul și Cupa României”, a declarat Nicușor Bancu.

ADVERTISEMENT

Ștefan Baiaram, după FC Botoșani – Universitatea Craiova 2-2: ”Nu avem constanță”

Ștefan Baiaram știe cum poate Universitatea Craiova să obțină un loc care duce în play-off-ul SuperLigii.

”Avem doar o repriză bună, nu avem constanță. Obiectivul e să luăm meci, cu meci, suntem departe de ceea ce vrem să fim. Meciul cu Voluntari va fi unul greu, toate meciurile de acum înainte vor fi grele, trebuie să fim pregătiți să jucăm de la început până la sfârșit la fel, altfel nu avem nicio șansă”, a declarat Ștefan Baiaram.

ADVERTISEMENT

Analiza clasamentului pentru Universitatea Craiova și FC Botoșani

În acest moment, Universitatea Craiova se situează pe poziția a patra în ierarhia SuperLigii. După remiza de la Botoșani, oltenii speră ca Farul Constanța să nu câștige mâine împotriva lui Sepsi OSK, pentru a nu coborî pe poziția a cincea.

Elevii lui Petev nu au un joc convingător în ultima perioadă și tremură pentru obținerea unui loc în play-off, având în vedere diferența de 6 puncte față de ocupanta locului 7, FC Hermannstadt.

ADVERTISEMENT

După egalul cu oltenii, FC Botoșani a ajuns la 20 de puncte acumulate în acest sezon. Jucătorii lui Bogdan Andone au redus din diferența față de Poli Iași și FC Voluntari, echipele care ocupă locurile care duc la barajul pentru rămânerea în SuperLigă. În acest moment, moldovenii sunt la 7 puncte de un loc de baraj.

ADVERTISEMENT