News

Nicușor Dan se laudă că Bucureștiul a urcat 21 de locuri într-un top al celor mai bune orașe. Reacţia lui Tudor Chirilă: „Ce glumă proastă, totuși”

Nicușor Dan se laudă că Bucureștiul a urcat într-un top al „celor mai bune orașe”. Anunțul primarului a stârnit sute de reacții.
23.06.2023 | 17:04
Nicusor Dan se lauda ca Bucurestiul a urcat 21 de locuri intrun top al celor mai bune orase Reactia lui Tudor Chirila Ce gluma proasta totusi
Nicușor Dan se laudă că Bucureștiul a urcat 21 de locuri într-un top al celor mai bune orașe. Colaj Fanatik.ro/ Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Nicușor Dan se laudă că Bucureștiul a urcat 21 de locuri într-un top al celor mai bune orașe. Anunțul a fost făcut, vineri, de primarul general al Capitalei, într-o postare pe pagina sa de Facebook. Acesta vine în urma unui raport anual publicat de Economist Intelligence Unit.

Nicușor Dan se laudă că Bucureștiul a urcat 21 de locuri într-un top al celor mai bune orașe

Raportul se bazează pe analiza a 172 de metropole din toată lumea. Potrivit acestuia, Capitala României se află, „alături de Stuttgart”, printre orașele care au urcat cel mai mult, fiind pe locul 99.

ADVERTISEMENT

„Un raport anual al Economist Intelligence Unit care a evaluat 172 de metropole din întreaga lume menţionează Bucureştiul ca fiind, alături de Stuttgart, unul din oraşele care au urcat cel mai mult în ultimele 12 luni în topul «celor mai bune oraşe unde să locuieşti».

Astfel, Capitala a urcat 21 de poziţii, ajungând pe locul 99. Sunt încântat să citesc astfel de articole care promovează Bucureştiul şi care confirmă faptul că suntem pe drumul cel bun în ceea ce priveşte dezvoltarea oraşului”, a transmis primarul Nicușor Dan.

ADVERTISEMENT

Reacția lui Tudor Chirilă: „Ce glumă proastă, totuși”

Așa cum era de așteptat postarea primarului general al Capitalei a stârnit sute de reacții din partea internauților. Unii dintre ei l-au felicitat pe edil, însă au fost și foarte multe comentarii negative sau ironice, în special cu privire la faptul că Nicușor Dan s-ar fi exprimat ca și cum Bucureștiul ar fi egal cu Stuttgart.

Printre cei care au lăsat un comentariu la postarea lui Nicușor Dan se numără și Tudor Chirilă. Cântărețul a catalogat lauda primarului drept o „glumă proastă”. Evident, și reacția lui Tudor Chirilă a provocat alte comentarii spumoase venite din partea românilor.

ADVERTISEMENT
Nicușor Dan, despre topul celor mai bune orașe de locuit
Nicușor Dan, despre topul celor mai bune orașe de locuit. Foto Captură Facebook

„Totusi, Stuttgart este pe locul 25, Bucurestiul pe locul 99. Unde suntem alaturi de Stuttgart ? Ca am urcat 21 de locuri, e bine, dar mai e de munca.”/ „Totul are un inceput, şi un sfârşit Fi rea …”

„Numai faptul că nu a mai fost Firea primar a ridicat Bucureștiul vreo 10 locuri. / Când ești printre ultimele locuri normal că ai de unde urca..de la o luna la alta..”, acestea sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

ADVERTISEMENT

În fruntea clasamentului se află Viena (Austria). Pe cel de-al doilea loc este Copenhaga (Danemarca), urmată de Melbourne (Australia), Sydney (Australia), Vancouver (Australia).

ADVERTISEMENT