News

Primarul Nicușor Dan a anunțat când va fi deschis circulației Pasajul Doamna Ghica. ”În două săptămâni începe betonarea”

Într-un comunicat emis marți, primarul Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat când va fi deschis circulației Pasajul Doamna Ghica.
06.06.2023 | 16:18
Primarul Nicusor Dan a anuntat cand va fi deschis circulatiei Pasajul Doamna Ghica In doua saptamani incepe betonarea
Nicușor Dan anunță începerea lucrărilor de betonare la Pasajul Doamna Ghica. Când va fi deschis circulației. Sursa foto: Facebook/Nicușor Dan / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a făcut un nou anunț privind lucrările care au loc la Pasajul Doamna Ghica. Edilul a precizat și termenul până la care se speră că va fi deschisă circulația în zonă.

Nicușor Dan anunță începerea lucrărilor de betonare la Pasajul Doamna Ghica. Când va fi deschis circulației

Într-o postare pa pagina sa de Facebook, Nicuşor Dan a anunţat că au început lucrările de armare la Pasajul Doamna Ghica. Acesta mai precizează că în două săptămâni va începe betonarea. Edilul general dă asigurări, în același mesaj, că pasajul va fi deschis, din toamnă, circulaţiei.

ADVERTISEMENT

Lucrări de armare la Pasajul Ghica. În aproximativ două săptămâni începe betonarea. Proiectul este în grafic, iar în toamnă Pasajul va fi deschis circulaţiei”, a scris Nicuşor Dan, marţi, pe contul său de socializare.

Acestei postări din online, primarul general al Bucureștiului i-a atașat și mai multe imagini de pe șantierul de lucru. Se pot observa echipamente de construcție și mai multe utilaje, gata să demareze activitatea.

ADVERTISEMENT

În martie a fost finalizată montarea tăblierului metalic la Pasajul Doamna Ghica. Pe 1 aprilie a fost deschisă circulaţia pentru tramvaie

Încă de pe 29 martie, autorităţile din Bucureşti au anunţat că a fost finalizată montarea tăblierului metalic la Pasajul Doamna Ghica. Apoi, pe 1 aprilie a fost deschisă în zonă circulaţia pentru tramvaie.

Suntem în termen. S-a finalizat montarea tablierului metalic. Conform graficului, la începutul acestei toamne o să se circule pe pod. Începând de sâmbătă se reia circulația tramvaiului.

ADVERTISEMENT

Lucrările de investiții se fac cu bani, bani plătiți la timp, nu se fac cu plânsete, nici cu lozinci. Am preluat o gaură în mijlocul orașului și conturile blocate. Mai întâi am rezolvat problema financiară, iar după ce am avut bani lucrurile merg greu, dar de la sine”, a declarat primarul general în cadrul vizitei la șantier, pe 29 martie.

De notat că Primăria Sectorului 2 contribuie cu o parte din fonduri la construirea pasajului. ”Este important să înțelegem că a fost o lucrare dificilă și s-au făcut eforturi. Așa cum a spus domnul primar general, finanțarea a fost importantă. Mă bucur că am putut colabora și am găsit finanțare.

ADVERTISEMENT

Mai sunt câteva etape care mai trebuie parcurse pentru a se circula pe pasaj. Se montează predalele în acest moment. După montarea predalelor se va face o suprabetonare, iar după aceea se pune asfaltul și elementele de iluminat. Eu sunt mai optimis, sper ca spre sfârșitul verii să se circiule pe pasaj”, a declarat primarul sectorului 2, Radu Mihaiu, în primăvară.

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte:...
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte: „Avem o listă de așteptare și primim clienți de peste tot”
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit...
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit după ce s-a întors de la muncă din Italia
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac....
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac. Fanii au reacţionat imediat
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
ÎNȚELEGERE făcute de Iohannis cu Zelenski. Ce înseamnă pentru România
ÎNȚELEGERE făcute de Iohannis cu Zelenski. Ce înseamnă pentru România
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Omenirea, amenințată de mari cutremure. Cauza care provoacă mișcările seismice
Omenirea, amenințată de mari cutremure. Cauza care provoacă mișcările seismice
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a...
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a încercat să îi înlocuiască. Surprinzător ce a urmat
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e...
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e un colț de Rai, iar prețurile sunt mici