Fotbal international

Nicușor Stanciu a trăit momente cumplite în Cehia: „Un bărbat a venit spre noi şi a strigat ’Te omor!’. Să-mi lase familia în pace”

10.07.2020 | 10:28
Nicusor Stanciu a trait momente cumplite in Cehia Un barbat a venit spre noi si a strigat Te omor Sami lase familia in pace
ADVERTISEMENT

Nicușor Stanciu a trăit momente de groază în Cehia, acolo unde a fost amenințat cu moartea de un bărbat pe stradă, în timp ce se afla cu familia sa.

Totul a pornit de la faptul că „Nico” a schimbat taberele când s-a întors din Golf, semnând cu Slavia Praga, deși la început jucase pentru Sparta Praga, rivala de moarte.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul naționalei României a povestit presa din Cehia momentele dificile prin care a trecut.

Nicușor Stanciu, momente de groază în Cehia

Nicușor Stanciu a povestit momentele de groază pe care le-a trăit în Cehia, odată cu transferul său la Slavia Praga, fanii Spartei fiind enervați la culme și considerând mutarea ca o trădare la adresa clubului.

„Nu am o problemă cu fanii Spartei care au ceva împotriva mea. Dar nu pot înţelege cum îmi pot ameninţa soţia sau fratele în vârstă de 12 ani.

ADVERTISEMENT

Faţă de mine, ei folosesc reţelele de socializare şi mesajele pe care le primesc acolo nu pot fi publicate. Nu e normal”, a spus Stanciu.

  • 27 de ani a împlinit Nicușor Stanciu pe 7 mai

„Strigau la mine că mă omoară!”

Nicușor Stanciu a continuat și a povestit cum un fan al Spartei a strigat când românul se află pe stradă că îl omoară. Stanciu vrea doar ca familia lui să fie lăsată în pace:

ADVERTISEMENT

La un moment dat, eram în oraş cu soţia şi fratele meu. Un fan al Spartei, probabil, a venit spre noi şi a strigat “Stanciu, te omor!”.

„Nu a fost deloc plăcut şi eu cred că fanii ar trebui să fie alături de echipă în tribune, nu să ameninţe lumea pe străzi. Repet: nu am nicio problemă să-mi spună mie ceva, dar să îmi lase familia în pace”, a spus Stanciu, citat de idnes.cz.

ADVERTISEMENT
  • 3,200.000 este cota de piață a lui Nicușor Stanciu, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
ADVERTISEMENT