Fotbal international

Noi detalii șocante despre ultimele clipe din viața lui Maradona: „L-au distrus!” Înregistrări incredibile

12.02.2021 | 20:43
Noi detalii socante despre ultimele clipe din viata lui Maradona Lau distrus Inregistrari incredibile
ADVERTISEMENT

Noi dezvăluiri șocante despre moartea lui Diego Maradona au apărut în presa din Argentina. Înregistrările audio dintre medicul lui Maradona, Leopoldo Luque, și apropiații lui „El Dios” au făcut înconjurul lumii.

O nouă înregistrare audio incredibilă legată de ultimele clipe din viața lui Diego Armando Maradona a fost făcută publică în presa din Argentina. Moartea sa controversată a pus pe jar toată Argentina și nu numai, iar multe voci susțin că cel mai bun fotbalist din toate timpurile putea fi salvat.

ADVERTISEMENT

Medicul Leopoldo Luque a făcut niște declarații șoc și este convins că Diego Maradona putea fi salvat. Din ce în ce mai multe înregistrări audio și video cu ultimele zile din viața lui „El Pibe d’Oro” i-a îndurerat pe fanii argentinianului, iar ultimele dezvăluiri ar putea schimba chiar cursul anchetei declanșate de la autoritățile argentiene.

Leopoldo Luque acuză: „L-au distrus! I-au dat marijuana și bere lui Maradona!”

Diego Armando Maradona a încetat din viață la doar 60 de ani în urma unui stop cardiac, iar moartea sa se află în continuare sub investigație, după ce medicul său, Leopoldo Luque, alături de psihiatru sunt anchetați pentru ucidere.

ADVERTISEMENT

Leopoldo Luque a oferit noi detalii cutremurătoare despre felul în care Maradona era „îngrijit” de apropiați, care în loc de medicamente îi ofereau marijuana, alcool și femei:  „Mi-au spus că ieri Charly a aranjat să-i cheme o femeie, pentru la noapte. Și ca să-l pregătească pe Diego i-au dat o bere și un joint!”, a șocat medicul și prietenul lui Diego.

Infobae a publicat noi înregistrari, iar din ele reiese faptul că persoanele care se presupune că aveau grijă de Maradona pur și simplu nici măcar nu îl mai suportau, iar pentru a-l liniști, îl lăsau să fumeze marijuana și să bea bere, în ciuda sănătății sale extrem de șubrezite: „L-au distrus în mii de bucăți. Nu știu cum să îl mai opresc pe Charly să-i ofere marijuana. Și așa Maradona avea obiceiul zilnic de a fuma”.

ADVERTISEMENT

Leopoldo Luque despre „tratamentul” lui Maradona: „Am găsit marijuana în toată casa!”

Se pare că Diego Armando Maradona avea în ultimul timp obiceiul de a fuma zilnic marijuana, iar această plăcere nu îi era refuzată de cei din anturajul său: „Cerea «faso» și, ca să-l mai calmeze, nu îl refuzau. Am găsit bucăți de marijuana împrăștiate peste tot și mirosea în toată casa”, a declarat medicul lui Maradona, Leopoldo Luque, conform Marca.

Conform cotidianului Clarin, Luque este cercetat în cazul morţii starului argentinian, anchetatorii încercând să afle dacă acesta a dat dovadă de neglijenţă. Presa argentiniană a scris de asemenea că Maradona s-ar fi certat cu Luque cu câteva zile înainte de deces. Fostul doctor al lui „El Dios”, Alfredo Cahe, susține și el că: „toate acţiunile medicale au fost foarte proaste. Ar putea da impresia că nu sunt doctori. Cred că putea fi salvat”, a șocat acesta.

ADVERTISEMENT

Anchetatorii au făcut percheziţii la domiciliul şi la clinica medicului Leopoldo Luque, care l-a operat pe fostul fotbalist şi a fost doctorul său personal: ”I-au furat aproape tot! Ce a mai rămas a făcut cadou”, a spus Luis Ventura, jurnalist din Argentina despre banii lui Diego Maradona. Argentinianul aproape că nu mai dispunea de bani în contul din bancă şi a murit sărac.

ADVERTISEMENT