Life

Noi imagini cu băiețelul lui Pepe. Prezentatorul de la Te cunosc de undeva, pregătiri pentru botezul micuțului ce îi poartă numele

Noi imagini cu băiețelul lui Pepe. Prezentatorul de la Te cunosc de undeva și Yasmine Ody se pregătesc de botezul micuțului.
08.11.2022 | 14:46
Noi imagini cu baietelul lui Pepe Prezentatorul de la Te cunosc de undeva pregatiri pentru botezul micutului ce ii poarta numele
Noi imagini cu băiețelul lui Pepe. Ce mare a crescut fiul său Foto Instagram
ADVERTISEMENT

Pepe este doarte mândru de fiul lor, primul său băiețel. Acesta nu se ferește să se laude pe rețelele de socializare cu copilul său.

Noi imagini cu băiețelul lui Pepe. Ce mare a crescut fiul său

Pepe a publicat noi imagini cu băiețelul său și al lui Yasmine Ody. Micuțul care îi poartă nmele a crescut foarte mult, iar părinții se mândresc cu el.

ADVERTISEMENT

Băiețelul lui Pepe a împlinit recent vârsta de cinci luni, ocazie cu care părinții lui l-au sărbătorit. De această dată, prezentatorul de la Te cunosc de undeva a distribuit imagini cu fiul său în care râde.

„Fericirea are chipul tău/ Luminat de dragoste mereu/ Ochii mi-au dăruit/ Cerul lor infinit/ Pentru inima mea”, este melodia pusă de artist la imaginile cu fiul lui, care arată cât de mult îl face fericit băiețelul său pe artist.

ADVERTISEMENT
Copilul lui Pepe
Copilul lui Pepe. Foto Instagram

Pepe și Yasmine Ody se pregătesc de botezul fiului lor

Pepe și Yasmine Ody se pregătesc și de botezul micuțului care poartă numele tatălui său.

Prezentatorul care l-a înlocuit pe Cosmin Seleși la Te cunosc de undeva a mărturisit că este atât de fericit cu noua lui viață alături de Yasmine Ody și fiul lor că ar dori ca oricine să aibă măcar același nivel de împlinire ca el.

„Îi doresc oricărui privitor să fie atât de fericit cum sunt eu în momentul de față, dar cred că cel mai important lucru e să te simți iubit, să iubești, să ai oamenii alături de tine. Mai ales când vine vorba, în afară de familie și de carieră, să te simți aplaudat pe scenă (…)

ADVERTISEMENT

Sănătate ne trebuie tuturor să ne bucurăm de tot ce avem toată viața. Am avut timp (n.r să stea cu Pepe Jr.) astăzi toată ziua, până acum, seara (…) Și botez și tot ce trebuie”, a declarat Pepe la Antena Stars.

Tags: