Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Noi jucăm cu FCSB cu unul pe care l-am dat la Cluj că nu e bun?”. Petev a rămas fără aliați la Craiova! Cine e „fundașul care face bani”

Sorin Cârțu l-a criticat dur pe Ivaylo Petev. Face praf doi jucători după înfrângerea la scor cu FCSB. Analiza fostului antrenor și oficial al Craiovei.
29.01.2024 | 16:35
Noi jucam cu FCSB cu unul pe care lam dat la Cluj ca nu e bun Petev a ramas fara aliati la Craiova Cine e fundasul care face bani
Sorin Cârțu, critici acide pentru Ivaylo Petev și doi jucători. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu a analizat la FANATIK SUPERLIGA derby-ul Universitatea Craiova – FCSB 0-3. Fostul președinte al echipei lui Mihai Rotaru nu l-a menajat deloc pe Ivaylo Petev.

Sorin Cârțu a tunat și-a fulgerat după U Craiova – FCSB 0-3: „Nu cunoaște frate. Nu studiază adversarul”

Sorin Cârțu a făcut iureș la FANATIK SUPERLIGA: „Eu văd că este într-o situație foarte grea și la modul în care se comportă mie nu-mi dă speranțe. Pentru că efectiv nu m-am așteptat la o asemenea așezare, să propunem așa ceva la un meci cu FCSB”.

ADVERTISEMENT

„Sorinaccio” l-a făcut praf pe mijlocașul întors de la „șepcile roșii”„Să vii în atac să te bazezi și pe doi jucători… pe unul l-am dat la U Cluj că n-a fost bun. Și-acuma tu vii să îl bagi la meciul cu Steaua când ne trebuie victorie. De unde treaba asta?

Când știai foarte bine că nouă ne trebuie puncte te bazezi pe Cîmpanu? Păi câte goluri a dat și înainte când a fost la Craiova ca să te gândești că te ajută la partida asta”.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu a făcut acuzații grave la adresa lui Ivaylo Petev: „Nu cunoaște frate. Mie-mi dovedește că nu studiază adversarul, nu cunoaște adversarii. Pentru că altfel nu propui asemenea jucători. Altfel le știi calitățile. Celor de la Farul la fel. A făcut aceleași greșeli”.

Sorin Cârțu mai desființează un jucător: „Am fost total surprins și de evoluția lui Badelj”

Sorin Cârțu e convins că U Craiova are o mare problemă: „Pe noi ne și exploatează toată lumea pentru că noi n-am rezolvat deficitul ăsta al fundașilor centrali. Am fost total surprins și de evoluția lui Badelj. Când a venit credeam că e banul echipei, viitorul mare transfer”.

ADVERTISEMENT

Îl face praf pe stoperul croat în vârstă de 20 de ani: „L-am văzut un fotbalist de calitate și de picior stâng. Nu știu ce se întâmplă cu toți jucătorii ăștia. Când ajung aici sau în timp își pierd din… Dacă și-a pierdut și din viteză. Păi era un jucător de forță și de explozie. L-am văzut luat de Lixandru la viteză. Nici pe el n-a putut să-l domine, darămite pe Coman. 

Este o acțiune în prima repriză, în care asta ajunge cu mingea până aproape de bara porții. E blocat în ultimul moment. Și au plecat unu la unu. A regresat mult.

ADVERTISEMENT

Și când a apărut la alte partide. Hop, ruptură. Nu poți să faci atâtea rupturi și tu nu joci. N-ai o epuizare fizică sau o uzură în nu știu ce partide. Tu când apari, mereu întinderi, mereu rupturi. Iar stai, iar vii să te antrenezi. Întârziat…”. 

Sorin Cârțu nu mai așteaptă nimic de la Ivailo Petev: „Nu-mi dă speranțe”

ADVERTISEMENT
Tags: