Life

Noi schimbări la WhatsApp. Sunt afectați milioane de utilizatori din întreaga lume

Noi schimbări la WhatsApp. Milioane de utilizatori din întreaga lume sunt afectați de această modificare. Iată ce a anunțat compania.
02.06.2023 | 00:28
Noi schimbari la WhatsApp Sunt afectati milioane de utilizatori din intreaga lume
Noi schimbări la Whatsapp. Foto Pixabay
ADVERTISEMENT

Sunt noi schimbări la WhatsApp care îi afectează pe milioane de utilizatori din întreaga lume. Este vorba despre introducerea unei funcții noi pe care utilizatorii de Android o au deja de o lună.

Noi schimbări la Whatsapp. Ce se întâmplă pe telefoanele cu iOS

Este vorba despre funcția Companion, lansată acum și pentru utilizatorii de sistem iOS disponibil pe telefoanele iPhone. Această funcție permite conectarea a cinci telefoane la un singur cont.

ADVERTISEMENT

Funcția poate fi foarte utilă pentru cei care folosesc WhatsApp ca modalitate de comunicare pentru o afacere.

Ei ar putea avea nevoie ca mai multe persoane să aibă acces la mesajele de pe un singur cont și iată că Meta a venit în ajutorul acestora.

ADVERTISEMENT

„Acum puteți comuta între telefoane fără să vă deconectați și puteți relua conversațiile de unde ați rămas.

Sau, dacă sunteți proprietarul unei mici afaceri, angajații pot răspunde clienților direct de pe telefoanele lor, cu același cont WhatsApp Business”, a transmis compania.

ADVERTISEMENT

Ce alte modificări vor mai apărea la Whatsapp

Reprezentanții companiei au mai trimis și faptul că vor crea o modalitate alternativă de conectare la dispozitivele însoțitoare.

Aceștia au vorbit despre faptul că se va înlocui scanarea unui cod QR cu un cod unic primit pe telefon pentru ca WhatsApp să poată fi utilizat în continuare.

ADVERTISEMENT

„De asemenea, în următoarele săptămâni, vom introduce o modalitate alternativă și mai accesibilă de conectare la dispozitivele însoțitoare.

Acum puteți introduce numărul de telefon pe WhatsApp Web pentru a primi un cod unic, pe care îl puteți utiliza pe telefon pentru a activa conectarea dispozitivului, în loc să fie nevoie să scanați un cod QR”, au transmis reprezentanții WhatsApp despre schimbări.

Utilizatorii care vor să facă această modificare și să aibă Companion Mode trebuie să intre în configurarea contului lor de Whatsapp. Acolo va apărea un buton “conectează acest dispozitiv la un cont existent”.

ADVERTISEMENT
Tags: