News

Noile reclame ale Samsung iau peste picior camera foto de pe iPhone 12 Pro Max

Samsung face din nou glume pe seama iPhone, de data aceasta fiind vorba despre camera foto a modelului 12 Pro Max.
25.05.2021 | 14:14
Noile reclame ale Samsung iau peste picior camera foto de pe iPhone 12 Pro Max
Noile reclame ale Samsung iau peste picior camera foto de pe iPhone 12 Pro Max. Sursa foto: captură YouTube.
ADVERTISEMENT

Rivalitatea dintre Samsung și Apple este cea mai cunoscută în domeniul telefoanelor mobile. Iar, ca orice rivalitate, duce uneori la diverse înțepături lansate de către o companie către cealaltă.

Compania sud-coreeană nu este la primul episod de acest fel. Samsung a mai glumit pe seama celor de la Apple, după ce americanii au renunțat la anumite funcții de pe telefoanelor lor, de exemplu. Ironic este însă că, ani mai târziu, și Samsung făcea aceleași mișcări în ceea ce privește dezvoltarea produselor sale.

ADVERTISEMENT

Nici 2021 nu ne lasă fără aceste mici distracții ale companiei.

De data aceasta, compania din Coreea a pregătit două reclame în care ia peste picior capacitățile foto ale camerei iPhone 12 Pro Max. Reclamele sunt pregătite ca metodă de promovare pentru Samsung Galaxy S21 Ultra și a sa cameră, care se laudă cu un zoom de 100x.

Samsung lansează noi reclame în care face mișto de Apple

Prima reclamă are o durată de doar 15 secunde. Aceasta este creată pentru a pune în evidență capabilitatea telefonului Samsung de a oferi funcția Space Zoom.

ADVERTISEMENT

 

Astfel, cele două telefoane sunt îndreptate spre Lună, iar pentru că modelul de la Apple oferă un zoom digital de doar 12x, nu reușește să apropie imaginea satelitului natural prea mult.

În schimb, zoom-ul de 100x al Samsung oferă utilizatorului posibilitatea de a vedea destul de clar chiar și craterele de pe suprafața Lunii.

ADVERTISEMENT

Cea de-a doua reclamă are aceeași durată ca prima, însă de această dată subiectul fotografiei este un sandviș cu brânză topită.

Camera de 108 megapixeli de pe Samsung Galaxy S21 Ultra este capabilă să ofere detalii mult mai vibrante, chiar și în cazul în care aplici foarte mult zoom fotografiei pe care ai făcut-o.

ADVERTISEMENT

Care sistem de cameră foto este cel superior, însă, e încă un subiect dezbătut. În topul celor de la DxOMark, modelul de la Apple are întâietate, obținând 130 de puncte. În paralel, S21 Ultra a obținut 123 de puncte.

Pe de altă parte, într-o comparație directă, cei de la Android Authority au ajuns la concluzia că Samsung oferă o cameră foto mai bună.

Spre deosebire de reclamele din trecut, care n-au avut o viață prea lungă, cele noi pot rămâne relevante o perioadă mai lungă de timp, performanța camerei foto fiind una obiectivă, spre deosebire de alegerile în materie de business.

ADVERTISEMENT
Tags: