Life

Nominalizarea Alexandrei Ciomag pentru eliminare la Survivor România a dus la amenințări: „Vă pot lua și vă pot împacheta pe toți”

Motivele pentru care Andreea Moromete a nominalizat-o pe Alexandra Ciomag au enervat echipa Războinicilor și s-a ajuns la amenințări.
08.02.2023 | 20:39
Nominalizarea Alexandrei Ciomag pentru eliminare la Survivor Romania a dus la amenintari Va pot lua si va pot impacheta pe toti
Conflictul dintre Andreea Moromete și Alexandra Ciomag, din ce în ce mai aprins. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După ce Războinicii au pierdut imunitatea de grup, Andreea Moromete a nominalizat-o pe Alexandra Ciomag, motivând că o face „din punct de vedere Survivor”. Colegii de echipă, însă, văd diferit lucrurile, iar situația s-a întors împotriva sa. Codruța Began a intervenit, iar Alin Chirilă și-a pierdut răbdarea în fața declarațiilor fostei polițiste.

Andreea Moromete, pusă la zid de Războinici după ce a nominalizat-o pe Alexandra Ciomag

Andreea Moromete nu mai este la fel de bine văzută în echipa Războinicilor, după o nominalizare neașteptată. Chiar dacă au pierdut imunitatea de grup, fosta polițistă a tras lozul câștigător când vine vorba de cea individuală, iar în consiliu a luat o decizie surprinzătoare pentru toți cei prezenți.

ADVERTISEMENT

Explicând că a analizat situația „din punct de vedere Survivor”, a propus-o spre eliminare pe Alexandra Ciomag. Totuși, Războinica nu este cea mai slabă când vine vorba de eficacitatea pe traseu, din contră, aduce puncte la majoritatea intrărilor, spre deosebire de Luciana Vagneti, de exemplu.

În aceste condiții, nu pot fi trecute cu vederea animozitățile pe care Moromete și Ciomag le-au avut cu puțin timp înainte, fosta polițistă răbufnind la adresa colegei sale după ce somnul i-a fost deranjat.

ADVERTISEMENT

Andreea Moromete, noi acuze la adresa Alexandrei Ciomag

La întoarcerea în tabără, așa cum era de așteptat, au început discuțiile despre cele întâmplate, iar Alexandra Ciomag a simțit nevoia să se apere și a afirmat că, din punctul său de vedere, nominalizările nu au fost făcut corect. Andreea Moromete s-a simțit direct vizată și a explicat încă o dată motivele care au stat la baza nominalizării ei.

„Eu nu stau să votez după cum zice X Y, ca să dau bine, să fiu în nu știu ce bisericuțe. Faptul că eu te-am văzut pe tine de la început că vorbești numai despre mâncare, că te plângi foarte tare de chestii. Te plângi în continuu că ți-e foame. Am halit fetițe d-astea pe pâine. Din punct de vedere psihic, nu te văd supraviețuitoare”, spune Andreea Moromete în ediția de miercuri, 7 februarie 2023, a emisiunii Survivor România.

ADVERTISEMENT

În schimb, Alexandra Ciomag i-a spus colegei sale Războinice că tot ce face ea poate fi pus pe baza unui joc psihologic și a promis că va fi rămâne o adversară de temut pentru Moromete în cazul în care evident, nu va fi eliminată.

„O să arăt și mai mult decât am arătat până acum pe traseu. O să dau și mai mult randament, cum am făcut-o până acum și o să-i arăt că în continuare trebuie să fie speriată de mine și că sunt o concurență pentru ea. Să nu exagerăm, că prea mult teatru strică”, a afirmat Alexandra Ciomag.

ADVERTISEMENT

Alexandra Ciomag, caracterizată cu malițiozitate: „Un copil crescut în puf”

Drept răspuns, Andreea Moromete a avut o nouă ieșire și i-a adresat cuvinte dure coechipierei sale de la Survivor România 2023, susținând că aceasta nu este altceva decât un copil crescut în puf.

„N-ai respect pentru oamenii din jur și nu-ți pasă cum îi faci să se simtă. Așa te văd eu, un copil crescut în puf, cu atitudine de figurantă. Ai foarte multe fițe, nu-ți convine nimic”, a continuat Andreea Moromete.

Drept răspuns, Alexandra Ciomag i-a reproșat Războinicei faptul că nu face nimic pentru echipă, în timp ce ea a mers la pescuit, a făcut mâncare și a adus cocos. Acesta a fost momentul în care Codruța Began a intervenit și i-a amintit că a făcut toate aceste lucruri abia după ce i-a fost atrasă atenția.

„Nu mi s-a părut cinstit să reproșeze. Și nu este prima dată când vine și reproșează că alte persoane nu fac nimic în tabăra. Ea a uitat că până nu a fost luată de o parte alte persoane nu a pus mâna să facă absolut nimic”, a susținut Codruța Began.

Alin Chirilă a intervenit, plin de nervi, în scandalul dintre Andreea Moromete și Alexandra Ciomag

Scandalul a degenerat, iar Andreea Moromete a susținut că are impresia că se ceartă cu un copil, care „rânjește” în timpul discuției și nu o ia în serios. Alexandra Ciomag i-a întors primele acuzații fostei polițiste de la Survivor România și i-a spus că, de fapt, ea nu este o supraviețuitoare.

În tot acest timp, Alin Chirilă a suportat scandalul, dar, într-un final, a decis să se impună în fața fetelor. Atât el, cât și Andrei Krișan, au observat faptul că Războinicele s-au împărțit în două grupuri, lucru deloc pe placul lor. Singura exclusă din ecuație a fost Luciana Vagneti, însă luptătorul de MMA i-a amintit că și pe ea a auzit-o bârfindu-l cu Codruța.

Astfel, discuția s-a îndreptat tot către Codruța, care nu a confirmat faptul că ar fi bârfit, ci a declarat că i-a spus direct lui Chirilă ce a deranjat-o, ceea ce l-a aprins și mai tare pe Războinic.

„Toate chestiile astea încep de la Codruța. Voi, fetele, când începe să vă plescăie gura prin apă, pe după colțuri, pe colo, pe colo, voi vă dați în cap și destrămați echipa. Mie nu-mi plac chestiile astea și atunci eu o să refuz să vă mai antrenez pe vreuna dintre voi, vă las singure, individualiste, pe traseu, să văd unde dracu` ajungeți.

Asta mă enervează. Tot timpul vă mâncați pe una din alta de c*r. Eram 4 persoane în fața la baracă când au vorbit chestia aia”, a spus concurentul Survivor România 2023.

Alin Chirilă: „Vă pot lua și vă pot împacheta pe toți”

Andreea Moromete a recunoscut că a fost greșeala sa că a ținut prea mult în ea, dar Alin Chirilă a acuzat-o că a dat dovadă de lipsă de bun simț și a condamnat atitudinea arătată față de colega sa, Alexandra Ciomag.

„Eu consider că vă pot lua și vă pot împacheta pe toți. Crezi că ar fi bine să fac asta? Cum ai sărit tu? Că ai spus ‘te iau și la bătaie acuma?’”, a mai spus Alin Chirilă care, trebuie precizat, e luptător profesionist de MMA.

Nominalizarea Alexandrei Ciomag, bucurie pentru Faimoase

În tabăra Faimoșilor însă, nominalizarea Alexandrei Ciomag a produs bucurie, în special pentru Ada care a avut și un conflict direct cu Războinica. Ștefania a fost de părere că dacă Andreea Moromete a numit-o pe colega sa, sigur a avut un motiv întemeiat și că, probabil, este „un fel de Maria 2”. 

„Cea care a luat imunitatea la Războinici, Andreea, foarte forțoasă, e și cea mai cerebrală dintre ei și cu bun simț. așa. Ea a nominalizat-o pe Andreea Ciomag, ceea ce mă face să cred că fata asta, Alexandra, nu e chiar cuminte în grupul ei și e destul de nesimțită, așa.

Clar, m-aș bucura maxim să plece Alexandra, din mai multe puncte de vedere. A fost și nesimțită, dar este și o componentă destul de bună a echipei Războinicilor, trebuie să recunosc. Și ne-ar ajuta pe noi”, a spus Carmen Grebenișan.

Fetele au analizat în detaliu ce se întâmplă în echipa albastră de la Survivor România 2023. Pe Codruța Began o văd acum fiind „vicleană”, Faimoasele consideră că aceasta își face discursul astfel încât să-i pună pe ceilalți în evidență, chiar dacă la începutul competiției o susțineau.

Nemulțumit de atitudinea colegelor de echipă a fost Remus Boroiu, după părerea cărora Faimoasele „se schimbă după cum bate vântul”, discuțiile din tabăra Faimoșilor fiind departe de a fi amabile.

ADVERTISEMENT