Life

Nominalizări surprinzătoare la Survivor România 2023. Doi faimoși sunt în pericol de eliminare, în ediția din 4 aprilie

În foarte puțin timp începe o nouă ediție Survivor România 2023. Astăzi vom afla și cine sunt concurenții nominalizați pentru eliminare.
04.04.2023 | 15:51
Nominalizari surprinzatoare la Survivor Romania 2023 Doi faimosi sunt in pericol de eliminare in editia din 4 aprilie
Nominalizări surprinzătoare la Survivor România 2023. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Survivor România 2023 se complică. Probele devin din ce în ce mai dificile și de asemenea, nervii, dar și rezistența tuturor concurenților sunt testate. Iar asta s-a putut vedea în urmă cu doar câteva ore când au început Jocurile Individuale.

Începe lupta pentru imunitate la Survivor România 2023

În ediția de luni, 3 aprilie de la Survivor România am avut parte de numeroase răsturnări de situație. Alin Chirilă a fost învins pe traseu de Andreea Moromete. De asemenea, Kamara l-a învins pe Ionuț Iftimoaie, iar surprizele nu s-au oprit doar aici.

ADVERTISEMENT

Au existat și o serie de conflicte, având în vedere că toți cei 13 concurenți locuiesc acum împreună. În tribul Taino, Dan Ursa și Alin Chirilă au avut o dispută. La mijloc a fost Remus Boroiu care a încercat să nu agraveze lucrurile. Chiar și așa, tensiunile dintre concurenți au atins cote maxime.

La rândul lor, Alexandra Ciomag și Kamara și-au aruncat vorbe grele. Faimosul a criticat-o pe tânără pentru comportamentul ei, având în vedere diferența de vârstă dintre cei doi. De asemenea, au existat și alte momente nu tocmai confortabile pentru anumiți concurenți în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Și totuși ce ne așteaptă în această seară la Survivor România? Dincolo de conviețuire avem Jocul pentru Imunitate. Amintim că noaptea trecută a avut loc Jocul pentru Recompense. Ștefania a fost căpitanul echipei sale. De cealaltă parte, Kamara a avut echipa lui.

Andreea Moromete, în culmea fericirii după ce l-a învins pe Alin Chirilă

Fiecare dintre ei au avut grijă să facă alegerile potrivite. Chiar Ștefania va recunoaște în ediția de marți seara acest lucru. ”Consider că am făcut cele mai bune alegeri”, va spune aceasta. De asemenea, alături de celelalte fete, acestea sărbătoresc victoria obținută de Andreea Moromete.

ADVERTISEMENT

Asta în condițiile în care deși Alin Chirilă părea de neînvins, iată că fosta Războinică a reușit să pună capăt seriilor de reușite înregistrate de acesta pe traseu. ”Mă bucur că i-am dat la temelie pe traseu”, va admite Andreea Moromete.

Și totuși nu ar fi exclus să avem parte de răsturnări de situație la Jocul pentru imunitate. Emoțiile vor fi mai mari ca oricând. Mai mult de atât, Daniel Pavel a anunța o regulă esențială a probei, care i-ar putea îngrijora pe mulți. ”Un singur membru al tribului se poate salva”, va spune prezentatorul Survivor România.

ADVERTISEMENT

Doi Faimoși sunt propuși spre eliminare

Până la difuzarea ediției de marți, 4 aprilie de la Survivor România ar fi bine să aflăm cine sunt concurenții propuși spre eliminare. De asemenea, telespectatorii vor avea o surpriză plăcută și în lupta pentru colanul de imunitate.

Dan Ursa reușește să ajungă în finală cu Remus Boroiu și câștigă imunitatea individuală. Cât despre cei propuși spre eliminare, la votul colectiv iese Carmen Grebenișan. De cealaltă parte, Dan Ursa îl va propune pe Remus Boroiu. Astfel, unul dintre cei doi Faimoși va pleca acasă.

ADVERTISEMENT