Life

Noroc fabulos pentru o familie care a mers în concediu în Creta. Unde ducea fereastra din camera lor

Șansă legendară pentru o familie care și-a petrecut vacanța în Creta. Au descoperit o fereastră cu o deschidere surpriză.
01.07.2023 | 00:18
Noroc fabulos pentru o familie care a mers in concediu in Creta Unde ducea fereastra din camera lor
Șansă legendară pentru o familie care și-a petrecut vacanța în Creta. Au descoperit o fereastră cu o deschidere surpriză. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Noroc fabulos pentru o familie care a mers în concediu în Creta. Unde ducea fereastra din camera lor. Un bărbat le-a arătat urmăritorilor de pe TikTok un amănunt extrem de important legat de camera în care a fost cazat cu soția și copilul.

Șansă legendară pentru o familie care și-a petrecut vacanța în Creta. Au descoperit o fereastră cu o deschidere surpriză

Raene și Willow, un cuplu care și-a petrecut vacanța în Creta alături de fiica lor, au avut parte de o șansă de-a dreptul legendară și uimitoare. Ei au descoperit o fereastră lângă baia din cameră cu o deschidere surpriză.

ADVERTISEMENT

Cazarea din hotelul Gouves Water Park Holiday Resort le-a permis să se bucure de facilitățile barului chiar și după ora închiderii, care avea loc de obicei la ora 23:00. Acest lucru se datorează unui geam destul de mic.

La prima vedere fereastra poate trece neobservată, fiind poziționată aproape de intrarea în baie. În plus, este acoperită cu o perdea, dar asta nu l-a împiedicat pe cetățeanul britanic să observe unde duce. Chiar în barul locației.

ADVERTISEMENT

Într-o filmare de pe TikTok acesta le arată urmăritorilor cum se strecoară și își pune un pahar cu bere după ora închiderii. Ulterior, bărbatul îi înmânează băutura partenerei sale de viață și mai pune una pentru el.

„Când all inclusive se termină la ora 23.00. Dar ai o fereastră secretă în camera ta de hotel. Dintre toate camerele de oferi”, spune cetățeanul britanic în videoclip, legat de camera din Creta, notează Mirror.

ADVERTISEMENT

Camera de hotel cu o priveliște… savuroasă

Camera hotelului din Creta s-a dovedit pentru familia din Marea Britanie un loc inedit pentru a petrece serile. Priveliștea savuroasă cu siguranță va fi căutată de acum înainte și de alți turiști care vor închiria în locația respectivă.

Videoclipul de pe TikTok a adunat zeci de mii de aprecieri și foarte multe mesaje din partea internauților. În momentul de față nu se știe dacă reprezentanții hotelului au realizat că există această „portiță”.

ADVERTISEMENT

Și acesta nu este singurul cadru impresionant de care au parte oamenii care ajung în Grecia. Foarte mulți se bucură când realizează că de la fereastra camerei lor se poate observa un apus superb, marea sau o piscină uimitoare.

ADVERTISEMENT