News

Nou atac armat în SUA. Șapte persoane, printre care o fetiță de 2 ani, împușcate în Philadelphia

Un nou atac armat soldat cu victime a avut loc în SUA. Șapte persoane au fost împușcate, joi seara, în Philadelphia. O fetiță de 2 ani se numără printre răniți.
24.02.2023 | 10:26
Nou atac armat in SUA Sapte persoane printre care o fetita de 2 ani impuscate in Philadelphia
Șapte persoane, inclusiv o fetiță de 2 ani și cinci adolescenți, victimele unui nou atac armat din SUA. Sursa foto: hepta.ro / twitter.com / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Poliția din Philadelphia este în alertă. Un incident grav a avut loc, seara trecută, în cel mai mare oraș din Pennsylvania. Mai multe persoane au fost împușcate în fața unei școli.

Șapte persoane, inclusiv o fetiță de 2 ani și cinci adolescenți, victimele unui nou atac armat din SUA

Oamenii legii caută trei bărbați înarmați care au împușcat o mamă, pe fiica ei de 2 ani și pe alți cinci adolescenți. Incidentul s-a petrecut în zona West Norris Streets, în jurul orei 18.00 (ora locală), în fața școlii James G. Blaine.

ADVERTISEMENT

Copila de 2 ani, mama ei de 31 de ani, doi băieți de 16 ani, un băiat de 15 ani, un băiat de 13 ani și un băiat de 17 ani se aflau joi seara pe strada din Philadelphia. La un moment dat, o mașină a oprit lângă ei. Trei bărbați înarmați au coborât din vehicul și au deschis focul, a anunțat poliția.

Erau niște persoane în interiorul unui vehicul și niște oameni pe trotuar, când trăgătorii s-au apropiat. Nu putem spune dacă toate victimele au fost ținte ale atacatorilor”, a afirmat comisarul de poliție din Philadelphia, Danielle Outlaw, citat de NBC.

ADVERTISEMENT

Fata de 2 ani a fost împușcată o dată în coapsa stângă, mama ei a fost împușcată de două ori în coapsa stângă, un băiat de 16 ani a fost împușcat în brațul stâng, celălalt băiat de 16 ani a fost împușcat în brațul drept și coapsa stângă.

Un alt băiat, cel de 15 ani, a fost împușcat de două ori în piept și în partea dreaptă a corpului, băiatul de 13 ani a fost împușcat în mâna stângă, iar cel de 17 ani băiatul a fost țintit în coapsa stângă. Toate cele șapte victime au fost transportate la spital și sunt în stare stabilă, potrivit poliției.

ADVERTISEMENT

Reprezentanții școlii din Philadelphia a spus că cei cinci adolescenți participau la un program post-cursuri la școala Blaine. Jerry Jordan, președintele Federației Profesorilor din Philadelphia, s-a declarat șocat de acest eveniment.

”Încă o dată, violențele cu arme continuă să traumatizeze comunitățile noastre. Este de neînțeles cum un copil mic și cinci adolescenți au fost împușcați. Cu toții suntem îngroziți de astfel de evenimente”.

ADVERTISEMENT

Serie lungă de atacuri armate soldate cu victime, în Philadelphia

Atacul armat de joi se înscrie într-o săptămână a violențelor cu arme în Philadelphia. Weekendul trecut, ofițerul de poliție de la Temple University, Chris Fitzgerald, a fost împușcat mortal în timp ce urmărea niște suspecți de jaf în North Philadelphia.

Apoi, luni, doi adolescenți au fost împușcați pe 19 th Street și Montgomery Avenue, lângă memorialul lui Fitzgerald. Joi dimineață, o femeie de 26 de ani a fost împușcată și ucisă după o ceartă în interiorul unui bar din cartierul Kingsessing al orașului.

ADVERTISEMENT
Tags: