Sport

Noua puștoaică minune din tenisul feminin a pus ochii pe Andy Murray la Madrid: „E atât de frumos!” Răspuns fabulos venit din partea britanicului. Video

Noua senzație din tenisul feminin a pus ochii pe Andy Murray la turneul de la Madrid. Ce răspuns a dat jucătorul britanic după ce a fost complimentat.
30.04.2023 | 13:41
Noua pustoaica minune din tenisul feminin a pus ochii pe Andy Murray la Madrid E atat de frumos Raspuns fabulos venit din partea britanicului Video
Andy Murray a dat un răspuns fabulos după ce a fost complimentat de Mirra Andreeva. Foto: colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

Noua senzație din tenisul feminin, Mirra Andreeva, a pus ochii pe Andy Murray. Jucătoarea de tenis din Rusia a împlinit sâmbătă vârsta de 16 ani, însă elimină pe rând favoritele de pe zgura de la Madrid. Aflată pe locul 194 WTA, rusoaica este calificată în optimile de finală, unde o va înfrunta pe Aryna Sabalenka.

Noua puștoaică-minune din tenisul feminin a pus ochii pe Andy Murray: „E atât de frumos!”

Aflată în cea mai bună formă a scurtei cariere, Mirra Andreeva (194 WTA) s-a calificat sâmbătă în optimile turneului de la Madrid după victoria cu Magda Linette, scor 6-3, 6-3 chiar în ziua în care jucătoarea din Rusia a împlinit vârsta de 16 ani.

ADVERTISEMENT

Întrebată despre atmosfera turneului WTA de la Madrid, Mirra Andreeva a îndreptat discuția spre Andy Murray. Tânăra sportivă din Rusia l-a complimentat pe legendarul tenismen despre care a spus că este „frumos”. „Doar că atmosfera de aici este atât de specială. 

Când ești aici și iei prânzul cu toate aceste vedete… Îl vezi pe Andy Murray și îi vezi fața, el este atât de frumos în viața reală. Este atât de uimitor. Atmosfera de a fi aici printre toți acești jucători este pur și simplu incredibilă”, a declarat Mirra Andreeva, potrivit Tennis Channel.

ADVERTISEMENT

Răspunsul fabulos al lui Andy Murray pentru Mirra Andreeva

Andy Murray a intrat în contact cu declarațiile făcute de Mirra Andreeva, iar tenismenul britanic i-a oferit un răspuns pe rețelele de socializare. „Să vedeți ce bună va fi când își rezolva problemele la ochi”, a fost răspunsul lui Andy Murray pe Twitter.

Spre deosebire de Mirra Andreeva, Andy Murray a părăsit competiția de pe zgura de la Madrid. Aflat pe locul 52 ATP, jucătorul britanic a pierdut în primul tur cu Andrea Vavassori, scor 2-6, 6-7(7). Până în optimi, Mirra Andreea le-a învins pe Leylah Fernandez, Beatriz Haddad Maia și Magda Linette.

ADVERTISEMENT

Pentru un loc în sferturi, finalista de anul acesta de la Australian Open la juniori o va înfrunta pe Aryna Sabalenka, campioană la senioare la Antipozi. Va fi prima confruntare directă între cele două jucătoare. „Nu am nimic de pierdut. Trebuie doar să merg acolo și să arăt cel mai bun tenis pe care îl pot. Nu există nicio presiune pentru mine”, a declarat Mirra Andreeva despre confruntarea cu Sabalenka.

Andy Murray se pregătește pentru Roland Garros

Pentru Andy Murray, înfrângerea cu Vavassori a fost a doua pe zgură în acest sezon din tot atâtea meciuri. Fostul lider mondial a pierdut în runda inaugurală și la Monte Carlo împotriva lui Alex De Minaur. Jucătorul britanic le-a dezvăluit fanilor programul pentru viitorul apropiat.

ADVERTISEMENT

„Cu siguranță că începutul sezonului pe zgură nu a fost atât de ușor pentru mine, dar în mod normal, după câteva săptămâni, încep să mă simt mai bine și să joc mai bine. Evident că anul trecut, nu spun că am venit aici (n.r. Madrid) și am jucat imediat un tenis incredibil, dar jucam suficient de bine pentru a câștiga meciuri… împotriva unor jucători buni, jucători de top.

Deși mă simt în formă și sănătos, aș vrea să dau o încercare (n.r. Roland Garros). Dar am, de asemenea, ambiții de a concura pentru titlurile de la Wimbledon și așa ceva la cum arăt astăzi probabil că nu sună realist, dar cred că aceasta este o posibilitate”, au fost cuvintele lui Andy Murray.

ADVERTISEMENT