Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Un copil de 17 ani, eroul lui Hagi în meciul cu Universitatea Craiova: „I-a dat cădere de calciu lui Arlauskis!” Video Exclusiv

Adrian Mazilu (17 ani) e noul puști-minune al lui Gheorghe Hagi de la Farul Constanța. A marcat cu Universitatea Craiova și a mai avut ocazii uriașe.
07.02.2023 | 16:35
Un copil de 17 ani eroul lui Hagi in meciul cu Universitatea Craiova Ia dat cadere de calciu lui Arlauskis Video Exclusiv
Adrian Mazilu a împliniti 17 ani în septembrie și e evaluat la 100.000 de euro conform Transfermarkt. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI a revenit cu o nouă ediție incendiară în care s-a analizat etapa a 24-a și meciul dintre Farul Constanța și Universitatea Craiova. Adrian Mazilu este unul dintre noii puști-minune ai lui Hagi, care l-a făcut uitat pe Alibec, suspendat după meciul cu FCSB.

Florin Gardoș, impresionat de Adrian Mazilu, înlocuitorul lui Denis Alibec: „Mi se pare mare lucru!”

Adrian Mazilu, atacantul provenit de la Academia lui Gheorghe Hagi a reușit să marcheze primul gol în SuperLiga din carieră, iar prestația sa a fost analizată în direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS.

„N-am înțeles exact ce au pregătit și cum au pregătit meciul cei de la Craiova! Să fi fost și o problemă de atitudine… dar mie îmi place la Farul că mereu au mers pe ideea asta de a juca fotbal, de a construi”, i-a lăudat fostul fundaș central pe „marinari”.

Florin Gardoș a fost realmente impresionat de Adrian Mazilu: „Practică un fotbal frumos și pe lângă asta, să îți lipsească Alibec și să reușești să îl înlocuiești cu un copil de 17 care să joace în felul ăsta, mi se pare mare lucru! Să joace la fel de bine ca Alibec aproape!”.

ADVERTISEMENT

Fostul jucător al FCSB e de părere că Farul se poate bate cu orice echipă din SuperLiga: „Plus de asta, Borza, Cojocaru și toți ceilalți. Au câștigat și la CFR Cluj la începutul sezonului. Se poate întâmpla orice”.

Dănuț Lupu, dur cu Universitatea Craiova: „I-a lăsat pe copii să joace, iar ei au jucat!”

Dănuț Lupu e de părere că prestația celor de la Universitatea Craiova a fost una jalnică și care le-a dat curaj tinerilor de la Farul: „Craiova a arătat ca o nouă promovată și i-a lăsat pe copii să joace, iar ei au jucat! Se vede totuși că Farul nu e o echipă care are experiență cu echipele mari. La 17 ani sunt copii!”.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Robert Niță consideră că Universitatea Craiova putea obține un punct pe final de meci: „Puteam avea cu totul și cu totul alt discurs dacă în minutul 90 Craiova făcea 2-2”. 

Farul a revenit pe primul loc în SuperLiga cu 58 de puncte, unul mai mult decât CFR Cluj. „Marinarii” au mai primit o veste bună și ar putea evolua în sezonul viitor în cupele europene.

ADVERTISEMENT

Giedrius Arlauskis, umilit de un puști de 17 ani: „La primul gol are cădere de calciu”

Robert Niță l-a criticat în termeni duri pe Giedrius Arlauskis: „Uite ce înseamnă un portar care dă siguranță echipei. Sărise el pancartele cu Botoșaniul. La primul gol are cădere de calciu, ia gol pe scurt, e gol de portar, poate să spună oricine.

Acoperă, bă, colțul scurt! Asta spun de la copii și juniori! E ca la lovituri libere: dacă îți dă peste zid și bate bine. De câte ori dai de acolo pe colțul scurt? Când dai prost! E colțul tău!”, a mai declarat analistul.

Nu uitați: puteți urmări Fanatik SuperLiga în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK.RO la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial la contul FANATIK de pe Tik-Tok.

ADVERTISEMENT