Sport

Noul antrenor al Simonei Halep, dezvăluiri despre noua colaborare: „Nu o cunosc atât de bine, am auzit că este pretențioasă”

Carlos Martinez, noul antrenor al Simonei Halep, a făcut dezvăluiri despre colaborarea cu fostul lider WTA. Cei doi au început pregătirile pentru sezonul de zgură.
21.03.2024 | 16:19
Noul antrenor al Simonei Halep dezvaluiri despre noua colaborare Nu o cunosc atat de bine am auzit ca este pretentioasa
Spaniolul Carlos Martinez a făcut dezvăluiri despre cum a fost convins de Simona Halep să accepte propunerea de a colabora. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Spaniolul Carlos Martinez Comet este noul antrenor al Simonei Halep. Decizia a fost anunțată de dubla campioană de Grand Slam după eliminarea din primul tur la WTA Miami. Ibericul a dezvăluit cum a fost convins să vină în loja fostului lider WTA.

Noul antrenor al Simonei Halep, dezvăluiri despre noua colaborare: „Nu o cunosc atât de bine, am auzit că este pretențioasă”

Simona Halep a pierdut duelul cu Paula Badosa din primul tur la WTA Miami, scor 6-1, 4-6, 3-6. A fost primul meci al româncei după o pauză de 19 luni. După eșecul din Florida, campioana de la Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019 a luat o decizie extrem de importantă.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 32 de ani, „Simo” a anunțat că a început colaborarea cu antrenorul spaniol de tenis Carlos Martinez. Născut la Barcelona, tehnicianul de 49 de ani le-a pregătit în trecut pe rusoaicele Svetlana Kuznetsova și Daria Kasatkina.

Carlos Martinez a dezvăluit cum a fost convins de Simona Halep să accepte propunerea. „Faptul că Simona a fost atât de hotărâtă că vrea să lucreze cu mine a fost ceea ce a ajuns să mă convingă.

ADVERTISEMENT

„Nu o cunosc atât de bine, am auzit că este pretențioasă”

Dacă ea e atât de interesată, eu sunt la fel sau mai mult. Chiar săptămâna trecută respinsesem un alt proiect foarte interesant, dar aici vorbim de Halep, o jucătoare de top, a trebuit să fac acest pas.

Am văzut că lucrurile sunt foarte clare pentru ea, în acest moment nu mai trebuie să-i arăt cum se fac lucrurile, vine deja cu acea fundație a atâtor ani de experiență. Este o jucătoare cu multă personalitate, are un caracter puternic și știe perfect ce își dorește.

ADVERTISEMENT

Încă nu o cunosc atât de bine, știu doar că este o fată bună, dar din ceea ce mi-a spus Darren Cahill, este și foarte pretențioasă. Adrenalina, dorința fiecăruia, contează foarte mult, dar logic ar fi ca reglajul să dureze ceva timp.

„Vor fi trei săptămâni de multă pregătire pentru sezonul de zgură”

Vorbim de o persoană care nu a concurat de mai bine de un an și jumătate, nu va fi un proces rapid, dar prefer să rămân cu aspectele pozitive. În primul rând, Simona are o ambiție care mișcă munții.

ADVERTISEMENT

Acum este momentul să ne întâlnim și să începem să lucrăm la toate capitolele, atât la tenis, cât și la partea fizică. Vor fi trei săptămâni de multă pregătire pentru a ajunge bine la sezonul de zgură, fără a uita să fim precauți, pentru a nu se accidenta”, a spus Carlos Martinez, citat de puntodebreak.com.

ADVERTISEMENT