Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Noul star al lui Dorinel Munteanu, propus la echipa națională! Super afacere făcută de Oțelul

Noul star al lui Dorinel Munteanu este propus la echipa națională după reușita superbă cu CFR Cluj. Oțelul Galați a făcut o super afacere cu transferul lui Alex Pop din Liga 2.
02.03.2024 | 07:28
Noul star al lui Dorinel Munteanu propus la echipa nationala Super afacere facuta de Otelul
Noul star al lui Dorinel Munteanu, propus la echipa națională! Super afacere făcută de Oțelul. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Alex Pop strălucește la Oțelul Galați și atrage din ce în ce mai multe priviri în SuperLiga. Cristian Munteanu îl propune la echipa națională și dezvăluie ce super afacere a făcut Dorinel Munteanu cu transferul golgheterului de la Unirea Dej din Liga 2.

Noul star al lui Dorinel Munteanu, propus la echipa națională! Super afacere făcută de Oțelul

Dorinel Munteanu l-a transferat pe Alexandru Pop de la Unirea Dej din Liga 2, iar „Munti” nu s-a înșelat în privința atacantului. În primul sezon din SuperLiga a marcat 11 goluri, chiar mai multe decât atacanți cu nume în fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

Cristian Munteanu îl propune la echipa națională a României pe atacantul de 24 de ani și are mare încredere în golgheterul de la Oțelul Galați. Managerul executiv al clubului dezvăluie și că nu s-a plătit nicio sumă de transfer pentru Alex Pop, însă Unirea Dej și-a păstrat procedente dintr-un eventual transfer.

„Uite că propunem un mare atacant de viitor. Îl propunem pe Alexandru Pop, care vine din Liga 2 la noi și are 11 goluri și ce goluri. Dorinel a arătat tuturor că proiectul pe care l-am gândit din Liga 3 este de succes. L-am luat de la Dej cu procente.

ADVERTISEMENT

Dacă Dorinel avea bani să și cumpărăm jucători probabil acum eram în primele trei. Dacă clubul avea bani să îi ofere lui Dorinel pentru un alt obiectiv eram în primele patru, acum discutam cu totul alfel. Bugetul cel mai mic din SuperLiga a arătat ce valoare de antrenor are.

Nu mă satur să îl văd pe al lui Maciel de la Farul și acum pe al lui Alex Pop. Doi jucători de mare valoare și cel puțin pe Alex Pop îl văd să facă pasul spre naționala României pentru că este un băiat serios, care este preocupat doar de fotbal și are o familie bună.

ADVERTISEMENT

Timpul este de partea lui și va ajunge un jucător destul de important pentru fotbalul românesc. Au fost discuții din Israel”, a declarat Munteanu la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30, doar pe FANATIK.RO, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

Conducerea de la Oțelul Galați a reacționat după egalul cu CFR Cluj: „Puteam să fim în primele 3”

Conducerea celor de la Oțelul Galați plânge după punctele pierdute, iar Cristian Munteanu este dezamăgit de cum le-au scăpat printre degete cele trei puncte moldovenilor. Acesta este de părere că trupa lui Dorinel Munteanu putea să fie pe podium în momentul actual.

ADVERTISEMENT

„Stări diferite. Nu le doresc nimănui. Am controlat jocul, am controlat o repriză jocul, apoi a venit acel gol al CFR-ului din finalul primei reprize. A venit de nicăieri. Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar CFR a ajuns o dată în careu și la o bâlbâială ne-a dat gol.

A fost o singură echipă pe teren în prima repriză și mai mult pot să spun că am avut criza de efectiv în acest meci. Ne-a lipsit linia de fund, ne-a lipsit Dorinel de pe bancă, nu-l avem de două etape și totuși reușește să pregătească echipa și să dominăm echipe ca Farul, campioana țării, și CFR, care domină fotbalul de 6-7 ani.

La 11 metri nu am putut s privesc de atâta încărcătură. Suntem pe un drum bun, dar câte puncte am pierdut sezonul acesta, poate nemeritat, dacă nu le pierdeam, cred că acum eram în primele 6 fără doar și poate.

Am pierdut multe puncte. Am pus-o pe seama lipsei de experiență. Mulți jucători n-au jucat în acest eșalon. Dacă Dorinel avea și bani să cumpere jucători, probabil acum eram în primele 3”, a spus Cristian Munteanu.

ADVERTISEMENT