Life

Noul telefon care va rivaliza cu un model de top de la Samsung. Când va fi disponibil în România și cât ar putea costa

Cel mai actual smartphone care va concura direct cu cele mai bune aparate de la Samsung. Când e scos la vânzare și cât ar fi prețul său.
16.02.2023 | 20:41
Noul telefon care va rivaliza cu un model de top de la Samsung Cand va fi disponibil in Romania si cat ar putea costa
Cel mai actual smartphone care va concurent direct cu cele mai bune aparate de la Samsung. Când e scoate la vânzare și cât ar fi prețul său. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Noul telefon care va rivaliza cu un model de top de la Samsung. Când va fi disponibil în România și cât ar putea costa. Mobilul este la un pas distanță de a fi lansat pe piața mondială, fiind un produs așteptat de pasionații de tehnologie.

Cel mai actual smartphone care va concura direct cu cele mai bune aparate de la Samsung. Când e scos la vânzare și cât ar fi prețul său

Cel mai actual smartphone care va concura direct cu cele mai bune aparate de la Samsung vine de la Oppo. Produsul realizat de compania din China este pregătit să apară în magazinele de pretutindeni și promite multe.

ADVERTISEMENT

Modelul Find N2 Flip vine să concureze cu liderul categoriei sale, Galaxy Z Flip4. Ambele telefoane sunt pliabile și rezistente la apă. Mai mult decât atât, producătorul anunță că aparatul a fost certificat pentru 400.000 de plieri, adică aproximativ 100 de plieri pe zi timp de 10 ani.

Potrivit news.ro, ecranul principal al telefonului produs de Oppo măsoară 6,8 inch, în timp ce ecranul din modul pliat are 3,26 inch. Bateria are 4.300mAh și o alimentare rapidă cu 44W, la baza dispozitivului 5G stând chipset-ul Dimensity 9000+.

ADVERTISEMENT

Acesta este construit pe un proces de 4nm, 8/12/16GB RAM şi 256/512GB spaţiu de stocare. Se pare aparatul că va fi disponibil într-o singură configurație, cu 8 GB RAM și 256 GB stocare flash. Culorile din care pot alege clienții vor fi Astral Black (negru) și Moonlit Purple (violet).

Culoarea aurie va exista numai pe piețele din China. Find N2 Flip stă foarte bine și la capitolul cameră foto având una principală de 50MP cu un obiectiv f/1.8 şi alta ultra-wide de 8MP. În plus, pentru selfie-uri are încorporată o cameră de 32MP cu autofocus.

ADVERTISEMENT

Ce preț ar putea avea modelul Find N2 Flip de la Oppo

Prețul modelului Find N2 Flip de la Oppo nu este unul stabilit în momentul de față, însă se vehiculează că ar putea fi scos pe piață cu o sumă apropiată față de cea a rivalului său, Galaxy Z Flip4. Acesta costă aproximativ 4.000 de lei.

Datele obținute de mobilissimo.ro, arată că telefonul produs de chinezi ar putea fi achiziționat cu suma cuprinsă între 1.100 – 1.200 euro în Europa, ceea ce înseamnă un preț care se încadrează între 5.399 lei și 5.899 lei.

ADVERTISEMENT

Compania a mai precizat că va lansa patru actualizări majore ale versiunii Android pentru telefon. Pe 1 martie 2023 se va organiza un eveniment în București unde producătorii vor anunța mai multe informații despre disponibilitate şi preţul pe piaţa locală.

ADVERTISEMENT
Tags: