Sport

Novak Djokovic, favorit să câștige Turneul Campionilor! Cine îi suflă în ceafă sârbului și ce outsider poate da lovitura

Novak Djokovic a început cu dreptul Turneul Campionilor. Sârbul l-a învins pe Holger Rune în 3 seturi și este cotat cu prima șansă la casele de pariuri.
14.11.2023 | 10:32
Novak Djokovic favorit sa castige Turneul Campionilor Cine ii sufla in ceafa sarbului si ce outsider poate da lovitura
Djokovic, favoritul la casele de pariuri
ADVERTISEMENT

Novak Djokovic este starul de pe buzele tuturor pasionaților de tenis. Sârbul este cotat cu prima șansă la câștigarea competiției. Djokovic a debutat cu dreptul în acest turneu. A reușit să îl învingă pe Holger Rune în primul meci, scor 7-6, 6-7 și 6-3, într-un duel de foc al Turneului Campionilor, care se desfășoară în perioada 12-19 noiembrie.

Djokovic, favoritul caselor de pariuri

În debutul din grupă, Djokovic a demonstrat încă o dată că poate atinge apogeul performanței sale în momentele decisive. Sârbul a reușit să îl învingă pe Rune după peste 3 ore de joc și continuă să fie considerat principalul favorit în ochii caselor de pariuri.

ADVERTISEMENT

Djokovic este cotat cu 2,2 la casele de pariuri pentru primul loc la Turneul Campionilor. Pe locul secund se află Jannik Sinner. Italianul a primit o cotă de 4.33. Pe locul trei se află Daniil Medvedev. Rusul are aceeași cotă ca și rivalul său italian. Pe locul patru se află Alexander Zverev, cu o cotă de 9.

Carlos Alcaraz este văzut de către casele de pariuri drept al cincilea favorit la ridicarea trofeului. Un parior poate câștiga de 10 ori suma depusă dacă merge pe mâna spaniolului. Pe locul șase se află Holger Rune. Danezul are șanse mici la câștigarea trofeului și a primit o cotă de 33.

ADVERTISEMENT

Tsitsipas are o cotă de 50 pentru ridicarea trofeului

Andrey Rublev se află pe locul șapte în acest clasament și are o cotă de 44 pentru a termina competiția pe primul loc. Pe ultimul loc în acest top este Stefanos Tsitsipas. Grecul are o cotă de 50 pentru această competiție. Tsitsipas a debutat cu stângul la Turneul Campionilor.

În celălalt meci al grupei, Jannik Sinner a reușit să treacă în 2 seturi de Stefanos Tsitsipas. În ciuda deficitului său în confruntările directe de 5-2 împotriva adversarului său, Sinner a obținut o detașare rapidă în primul set. El a reușit să facă break la scorul de 2-2 și nu s-a mai uitat înapoi.

ADVERTISEMENT

Cealaltă grupă a venit cu următoarele rezultate. Andrey Rublev a jucat un prim set excelent împotriva lui Daniil Medvedev, dar nu a reușit să fie decisiv în momentele importante. Astfel, rusul a reușit să învingă cu scorul de de 6-4, 6-2, în noaptea de luni la Nitto ATP Finals.

În timp ce al cincilea favorit a fost mulțumit de nivelul său din primul set, a rămas cu regrete pentru câteva erori nepotrivite care l-au costat. Înfrângerea l-a coborât pe Rublev la un scor de 2-7 în seria lor de confruntări directe cu Daniil Medvedev.

ADVERTISEMENT

După ce a absentat de la Turneul Campionilor ATP anul trecut din cauza unei accidentări abdominale, Alcaraz a fost învins în primul său meci din competiția din acest sezon de către dublul campion Alexander Zverev, cu scorul de 6-7 (3), 6-3, 6-4.

ADVERTISEMENT