Life

Invitație la distracție! Cineplexx te așteaptă cu noi animații și ateliere de creație

Ultimul weekend înainte de începerea școlii se anunță unul plin de surprize pentru copii. Cineplexx propune, pentru sfârșitul de săptămână, activități dedicate pentru cei mici, în toate cele cinci cinematografe ale sale.
09.09.2021 | 17:13
Invitatie la distractie Cineplexx te asteapta cu noi animatii si ateliere de creatie
ADVERTISEMENT

Mai este puțin și începe școala, așadar ce moment poate fi mai bun pentru o ultimă recreere ca la carte!? Dacă nu ai planuri încă, în toate cele cinci cinematografe Cineplexx din Băneasa, Titan, Sibiu, Satu-Mare și Târgu-Mureș vor fi ateliere de creație, premii surpriză și super animații pentru toate gusturile.

Atât sâmbătă, cât și duminică, începând cu ora 15:00, timp de două ore, cei mici, împreună cu părinții, sunt invitați să participe la atelierele de creație gratuite susținute de Cineplexx.

ADVERTISEMENT

Animații și ateliere gratuite de creație la Cineplexx

Și asta nu e tot!  Puteți alege să vizionați un film de familie sau animații noi precum „Boss Baby: Afaceri de familie”, „Patrula Cățelușilor: Filmul”, „Luca”, „Croazieră în junglă” și multe altele, la prețuri reduse, dacă accesați Family Pack.

La Cineplexx, cei mici învață să își confecționeze singuri obiecte originale

Pe lângă filmele cu care se vor delecta, înainte de a intra la film, cei mici vor învăța să își confecționeze singuri obiecte originale, în timp ce părinții lor îi vor privi relaxați de pe margine.

ADVERTISEMENT

Este o bucurie să observăm că tot mai multe familii preferă să își petreacă parte din timpul liber văzând un film la cinema, cel puțin o dată pe săptămână. Investim permanent în acțiuni și oferte care să le răsplătească loialitatea. Prin această acțiune din 11 și 12 septembrie, dedicată copiilor, ne dorim să creăm pentru toți noi amintiri plăcute și câteva clipe de detașare chiar înainte de începerea școlii.”, declară Mădălina Panțucu, Marketing & PR Manager Cineplexx România.

Programul complet al cinematografelor și detalii despre bilete vor putea fi găsite în orice moment pe site-ul www.cineplexx.ro sau în aplicația Cineplexx disponibilă gratuit pe iOS și Android.

ADVERTISEMENT

Cineplexx este unul dintre cei mai importanți operatori de cinematografe din Europa Centrală și de Est, cu o experiență de peste 50 de ani în industrie. Compania operează în prezent peste 60 de cinematografe în 12 țări.

Tags: