Life

”Nu e deloc ușor”. Claudia Puican a tras semnalul de alarmă

Claudia Puican a dat cărțile pe față. Mărturia extrem de sinceră făcută acum de soția celebrului saxofonist, Armin Nicoară.
28.02.2024 | 20:25
Nu e deloc usor Claudia Puican a tras semnalul de alarma
Claudia Puican a dat cărțile pe față. Mărturia extrem de sinceră făcută acum de soția celebrului saxofonist, Armin Nicoară. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

“Nu e deloc ușor”. Claudia Puican a tras semnalul de alarmă. Ce vești au făcut-o pe interpreta de muzică populară să ia atitudine și să discute deschis despre acest subiect sensibil care are legătură cu industria muzicală.

Claudia Puican a dat cărțile pe față. Mărturia extrem de sinceră făcută acum de soția celebrului saxofonist, Armin Nicoară

Claudia Puican a dat cărțile pe față. Mărturia extrem de sinceră făcută acum de soția celebrului saxofonist, Armin Nicoară, după ce în ultima perioadă au avut loc mai multe tragedii, dureri și accidente.

ADVERTISEMENT

Interpreta de muzică populară este afectată de moartea lui Mile Povan care a încetat din viață la numai 31 de ani. Artistul a fost găsit fără suflare în casă, apropiații dezvăluind că ducea o luptă grea cu kilogramele în plus.

Din păcate, sănătatea precară face tot mai multe victime. Într-o postare din social media cântăreața a vorbit despre problemele medicale care pleacă de la lipsa de somn, de hrană și drumurile lungi pentru a ajunge la concerte.

ADVERTISEMENT

Toate acestea pot duce la depresie, rugându-i pe oameni să fie foarte atenți la simptomele pe care le au atunci când lucrează prea mult. Claudia Puican consideră că presiunea de pe umerii artiștilor este foarte mare.

„Tot mai des aud despre tragedii în lumea artistică. Fiind artist nu e deloc ușor… nopți nedormite, agitație și foame, drumuri lungi și oboseală acumulată. Din păcate, mulți artiști se confruntă cu depresia și pierderea luptei cu ea.

ADVERTISEMENT

Aveți grijă de voi, oameni buni. Sănătatea voastră mentală este la fel de importantă precum munca voastră creativă”, a scris soția lui Armin Nicoară pe pagina personală de Instagram.

Claudia Puican, despre problemele de sănătate ale lui Armin Nicoară

Claudia Puican a dezvăluit că partenerul de viață, Armin Nicoară, are la rândul său probleme de sănătate pe care nu le-a ascuns niciodată. Atât cântăreața, cât și saxofonistul își doresc foarte mult să depășească momentele dificile.

ADVERTISEMENT

Interpreții de muzică populară vor să aducă pe lume un copil, însă muzicianul nu poate pe cale naturală. Analizele efectuate de medici în ultima perioadă au arătat că vedeta trebuie să facă o anumită procedură, doar că se teme destul de mult.

ADVERTISEMENT