Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Nu îl sucește nimeni pe Gigi Becali!”. Soarta lui Radunovic la FCSB, deja pecetluită!?

E Risto Radunovic deja istorie la FCSB? Horia Ivanovici e convins că, odată ce lui Gigi Becali i se pune pata, nu mai e cale de întors
23.03.2024 | 13:40
Nu il suceste nimeni pe Gigi Becali Soarta lui Radunovic la FCSB deja pecetluita
„Nu îl sucește nimeni pe Gigi Becali!”. Soarta lui Radunovic la FCSB, deja pecetluită!? FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

A intrat Risto Radunovic în gura lui Becali și nu mai are viitor la FCSB? Aceasta este întrebarea care stă pe buzele multora după declarațiile date atât de muntenegrean, cât și de patron la finalul meciului cu Sepsi. 

Radunovic, OUT de la FCSB după ce a intrat în gura lui Becali? „Nu se sucește!”

Cazul Radunovic a stârnit discuții aprinse în studioul FANATIK SUPERLIGA, show care e live pe FANATIK.RO, în fiecare zi de luni, marți și miercuri, de la ora 10:30. Horia Ivanovici, unul dintre susținătorii muntenegreanului, se teme pentru soarta fundașului la FCSB. În schimb, Robert Niță își pune speranțele în puterea lui Mihai Stoica de a îl îndupleca pe Gigi Becali. 

ADVERTISEMENT

Robert Niță: „Managerul general de acolo a luat atitudine, a declarat că nu se pune problema să plece Radunovic. Chiar dacă patronul spune ‘Vrea să plece, să plece’…”.

Horia Ivanovici: „Nimeni pe pământul ăsta, crede-mă că sunt mai specialist decât tine la subiectul ăsta, Robert. Nu îl sucește nimeni, Robert, dacă a hotărât Gigi ceva”.

ADVERTISEMENT

Robert Niță: „Dacă joacă bine Radunovic?”.

Horia Ivanovici: „Nu se sucește!”

Vivi Răchită: „Cel mai bun exemplu, Compagno. Meme a vrut să rămână și Gigi a zis să plece”.

Horia Ivanovici: „Gigi Becali nu poate fi îndoit și convins de nimeni dacă el a dat un verdict”.

ADVERTISEMENT

„Să- l dea la Rapid!”

Robert Niță: „Dar au mai fost jucători de care a zis după un meci că îi dă afară și apoi au jucat bine și au rămas. Uite, Crețu, de câte ori a zis că pleacă?”

Horia Ivanovici: „Stai, stai. Nu se știa dacă vine Rachetă (n.r. – Nana Antwi). Nu erau lucrurile clare. Ascultă-mă. Nu îi place lui Gigi de Radunovic. Nu știu de ce, dar nu-i place”.

ADVERTISEMENT

Robert Niță: „Să-l dea dacă nu îi place”.

Horia Ivanovici: „Să-l dea… Era să zic să-l dea la Rapid”.

Robert Niță: „Să-l dea la Rapid.”

Valeriu Răchită: „Unde să joace, că sunt doi underi acolo?”.

Robert Niță: „Jucătorii valoroși tot timpul își găsesc locul, iar Radunovic face parte din jucătorii buni din campionatul României”.

Florin Gardoș: „Mi-a plăcut mult și la meciul cu Sepsi și la cât de subțire e lotul, nici n-am cum să mă gândesc la plecări. Mă gândesc vis-a-vis de discuția asta de titlu, ce se întâmplă dacă se accidentează vreo 2-3 importanți? Atacant număr 9 nu ai, a fost problema jucătorului under, Tavi Popescu nu dă cine știe ce randament. E gheața subțire. A riscat mult patronul să dea drumul la jucători în iarnă”.

IL POATE INFLUENTA Meme Stoica pe Gigi Becali? | ANALIZA LA SANGE in LUPTA PENTRU TITLU

ADVERTISEMENT