Life

“Nu mai există nicio speranță”. Un actor celebru, la un pas de moarte. Familia a fost informată

Un celebru actor, cunoscut la nivel internațional, este la un pas de moarte, iar familia lui a fost informată în acest sens de către medici. 
28.02.2023 | 20:16
Nu mai exista nicio speranta Un actor celebru la un pas de moarte Familia a fost informata
Actorul este cunoscut la nivel internațional. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Un celebru actor care a jucat în ”Saving Private Ryan” nu mai are nicio speranță de viață, după ce a suferit un anevrism cerebral. El se află în spital din data de 18 februarie, iar familia a fost înștiințată de către medici că nu va mai supraviețui.

Un celebru actor de la Hollywood, în prag de moarte

Totodată, familiei actorului cunoscut la nivel internațional i s-a transmis să ia o decizie cu privire la situația în care se află acesta. Este vorba, mai exact, despre Tom Sizemore, acum în vârstă de 61 de ani. De pe 18 februarie se află la secția de Terapie Intensivă a Centrului Medical Providence Saint Joseph din Los Angeles.

ADVERTISEMENT

”Astăzi (28 februarie 2023-n.r) medicii i-au informat familia că nu mai există nicio speranţă şi au recomandat o decizie în acest sens. Familia decide acum chestiunile legate de sfârşitul vieţii şi o nouă declaraţie va fi emisă miercuri.

Cerem intimitate pentru familia lui în această perioadă dificilă şi ei vor să mulţumească tuturor pentru sutele de mesaje de sprijin şi rugăciuni pe care le-au primit. Aceasta a fost o perioadă dificilă pentru ei”, a transmis Charles Lago, un reprezentant al starului internațional, potrivit The Guardian

ADVERTISEMENT

Actorul, găsit în stare de inconștiență în propria casă

Actorul a ajuns în imposibilitatea de a mai trăi după ce pe data de 18 februarie, în jurul orei 2:00 dimineața, a fost descoperit în stare de inconștiență, în casa sa din Los Angeles. Tom Sizemore a ajuns faimos după ce a jucat în pelicule precum: ”Salvarea soldatului Ryan”, ”Heat” sau ”Black Hawk  Down”.

Pe lângă celebritatea dobândită, datorită carierei sale, Tom Sizemore era cunoscut și ca un consumator de droguri. Din cauza acestora a avut în repetate rânduri probleme cu forțele de ordine. De asemenea, în 2003 a fost condamnat pentru violență domestică, după ce a agresat-o fizic pe fosta sa iubită, Heidi Fleiss.

ADVERTISEMENT

Tom Sizemore a fost și căsătorit de-a lungul vieții sale, dar nu pentru mult timp. A avut un mariaj cu actrița Maeve Quilan, din 1996 până în 1999. Totodată, a reușit și să devină tatăl a doi copii, respectiv, Jagger Sizemore și Jayden Sizemore.

Nu se cunoaște cu precizie motivul care a dus la despărțirea dintre Maeve Quilan și Tom Sizemore. La un moment dat, Maeve a dat de înțeles că la mijloc ar fi vorba despre culturilor lor diferite, mai exact, despre religia lor, care era una diferită.

ADVERTISEMENT

”Părinții mei au venit din Irlanda și erau extrem de pasionați de sport. Am crescut într-o gospodărie irlandeză catolică, așa că religia era importantă, dar ceea ce m-a învățat acea căsătorie este că nu este vorba doar de biserică, ci de a ne conecta și de a ști că există o putere mai înaltă”, spunea Maeve Quilan, potrivit Hollywood Life.

ADVERTISEMENT