Sport

Nu s-a văzut la TV: moment impresionant petrecut în minutul 25 în Columbia – România!

Ce nu s-a văzut la TV în prima repriză a meciului dintre Columbia și România. Moment impresionant petrecut în minutul 25.
26.03.2024 | 22:25
Nu sa vazut la TV moment impresionant petrecut in minutul 25 in Columbia  Romania
Moment impresionant petrecut în minutul 25 al meciului Columbia - România. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Prima repriză a meciului dintre Columbia și România a fost ofertantă. Sud-americanii au deschis scorul rapid prin Jhon Cordoba în minutul 5. „Tricolorii” au avut șanse importante pentru a marca, însă ocaziile nu s-au concretizat pe tabelă. Ulterior, sud-americanii au dublat avantajul prin Arias.

Edi Iordănescu a trimis rezervele la încălzire în minutul 25

Jocul prestat de „tricolori” în prima repriză împotriva Columbiei nu l-a impresionat pe Edi Iordănescu. De altfel, selecționerul României a fost un car de nervi la marginea terenului. Extrem de indignat, Iordănescu Jr. a trimis rezervele la încălzire încă din minutul 25.

ADVERTISEMENT

Selecționerul României a abordat ofensiv duelul împotriva celei mai în formă naționale a lumii. De asemenea, Edi Iordănescu a făcut schimbări masive în echipa de start a „tricolorilor” față de meciul cu Irlanda de Nord.

Dennis Man, Denis Drăguș sau Ianis Hagi au rămas pe banca de rezerve. Totodată, Horațiu Moldovan a fost titularizat în poartă chiar pe Civitas Metropolitano. Portarul lui Atletico Madrid a fost învins de două ori în prima repriză.

ADVERTISEMENT

Suporterii României au scandat numele lui Gică Hagi

Nume importante au fost prezente la Madrid pe Civitas Metropolitano la Columbia – România. Mircea Lucescu, Anghel Iordănescu sau Gică Hagi au zburat în Spania pentru a le ține pumnii „tricolorilor”.

În minutul 25, fanii români din peluza de pe stadionul lui Atletico Madrid au scandat numele lui Gheorghe Hagi. „Suntem înaintea unui meci internaţional, amical şi sperăm să iasă un meci bun.

ADVERTISEMENT

(N.r. Despre golul său contra Columbiei) A fost frumos, a fost la Mondial, acum e amical, un test foarte important pentru România şi aşteptăm Europenele.

(N.r. Ce aşteptări să avem la EURO) Să ajungem bine, să credem în noi şi să facem un campionat bun. Cu siguranţă, vom fi mai buni decât înainte, pentru că în fotbal, cât trăieşti, înveţi. Sper că jucătorii români să fie mai bine.

ADVERTISEMENT

(N.r. Îl vedem pe Ianis la European?) Vorbim de echipa naţională acum, sperăm ca echipa naţională să facă bine”, a declarat Gică Hagi, înainte de Columbia – România, potrivit as.ro.

ADVERTISEMENT