Sport

Nu se mai termină problemele pentru Neymar. Starul lui PSG, în vizorul autorităţilor franceze după ce a pierdut un milion de euro la poker

Se știe că Neymar este un împătimit al jocului de poker și participă la diferite turnee, iar acest lucru l-a adus în vizorul autorităților din Franța.
13.04.2023 | 09:40
Nu se mai termina problemele pentru Neymar Starul lui PSG in vizorul autoritatilor franceze dupa ce a pierdut un milion de euro la poker
Se știe că Neymar este un împătimit al jocului de poker și participă la diferite turnee, iar acest lucru l-a adus în vizorul autorităților din Franța. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Accidentat de mai mult timp, starul brazilian și-a găsit ocupație în timpul liber și a împărtășit în direct pe celebra platformă de streaming Twitch momentul în care a pierdut un milion de euro la poker online.

Autoritățile franceze l-au luat în colimator pe Neymar pentru partidele de poker

Tocmai această postare i-a creat mari probleme lui Neymar, care a intrat în vizorul Autorităţii Naţionale franceze pentru jocurile de noroc, deoarece a promovat jocuri de cazinou online, practică interzisă în Franţa.

ADVERTISEMENT

Sesiunea transmisă pe Twitch de brazilian a fost făcută în cadrul unui parteneriat comercial cu Blaze, operator care nu este omologat în Franţa. Însă, jocurile de cazinou online ale operatorilor neomologaţi sunt interzise în Franţa.

Conform RMC Sport, filmulețul lui Neymar este considerat foarte periculos, din cauza faptului că acesta are un public foarte tânăr care îi urmărește activitatea pe rețelele sociale, însă trebuie să se stabilească dacă el a fost realizat în Franța. ”Dezvăluirile lui Neymar despre pierderile mari de bani sunt foarte periculoase”, scrie sursa citată.

ADVERTISEMENT

Autoritatea Naţională pentru jocurile de noroc încearcă să lupte şi să reglementeze cât mai bine această piaţă, care este foarte populară în rândul minorilor. Este vizată în mod special publicitatea realizată în legătură cu această operaţiune. Contextul reclamelor cazinourilor online de pe platformele internaţionale este foarte greu de controlat.

Neymar s-a operat la o clinică partener a lui PSG

Neymar s-a accidentat în meciul celor de la PSG cu Lille din Ligue 1 și a fost scos pe targă de pe teren. Fotbalistul brazilian s-a lovit chiar la piciorul care i-a dat bătăi de cap la Cupa Mondială din Qatar.

ADVERTISEMENT

Superstarul lui PSG a fost operat la Doha, la o clinică partener a celor de la PSG, club care aparține de Qatar Sports Investments. După accidentarea din meciul cu Lille, medicii i-au recomandat lui Neymar o operație de recuperare a ligamentelor, mai ales că brazilianul s-a confruntat cu probleme la glezna dreaptă de-a lungul timpului.

După scandalul produs cu partida de poker online, Neymar s-a retras la conacul său din Mangaratiba, Rio Janeiro, acolo unde efectuează recuperarea. Lucru pe care l-a împărtășit constant pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

În plus, se poate bucura de timpul liber alături de iubita sa, Bruna Biancardi. Model, influencer și manager de marketing pentru renumitul brand de îmbrăcăminte Long Island. Dar nu numai. Căci la finalul săptămânii trecute a organizat o mega-petrecere de Paște.


  • Cotă NETBET pentru PSG: 2,42 este cota pentru „total goluri prima repriză: peste 1,5” la meciul PSG – Lens

ADVERTISEMENT
Tags: