Life

Nu se mai termină scandalul după moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Doru Gușman, dat în judecată de sora artistului. “Maria ar vinde-o și pe maică-sa”

Doru Gușman a fost dat în judecată de Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mîțu Stoian. Scandalul celor doi nu s-a terminat nici acum.
28.04.2023 | 10:23
Nu se mai termina scandalul dupa moartea lui Petrica Mitu Stoian Doru Gusman dat in judecata de sora artistului Maria ar vindeo si pe maicasa
Doru Gușman a fost dat în judecată de sora lui Petrică Mîțu Stoian. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Doru Gușman a fost dat în judecată de Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mîțu Stoian. Impresarul regretatului artist a vorbit despre acuzațiile pe care sora acestuia i le-a adus. Tensiunile dintre cei doi nu au ajuns nici acum la final.

Doru Gușman a fost dat în judecată de sora lui Petrică Mîțu Stoian. Ce acuzații i-a adus Maria Tărchilă

După moartea lui Petrică Mîțu Stoian, care s-a stins din viață în noiembrie 2021, între impresarul acestuia și Maria Tărchilă, sora artistului, a început un adevărat război. Lucrurile nu s-au calmat nici până în ziua de astăzi.

ADVERTISEMENT

La puțin timp după Paște, Doru Gușman a fost chemat la Secția de Poliție din Craiova, după ce Maria  Tărchilă i-a făcut plângere penală. Aceasta susține că impresarul a încălcat legea după moartea regretatului artist de muzică populară.

Doru Gișman a fost foarte apropiat de Petrică Mîțu Stoian și aveau o adevărată relație de prietenie. Artistul chiar locuia în casa alături de impresarul său, iar multe dintre lucrurile sale personale au rămas acolo.

ADVERTISEMENT

După deces, familia artistului și impresarul său i-au făcut pomeni separat. Încă de la început au existat tensiuni în legătură cu averea artistului. Maria Tărchilă l-a acuzat pe Doru Gușman de abuz de încredere, după ce a dat de pomană unele lucruri care i-au aparținut lui Petrică Mîțu Stoian.

“Imaginați-vă! Maria mi-a făcut plângere penală și am fost chemat, joia trecută, după Paște, la Poliție, la Secția 1, din Craiova.  M-a reclamat că am dat de pomană din hainele lui Petrică, din costumele lui naționale și din hainele civile. Păi, dacă nu-i dădeam eu, cine să le dea de pomană? El a locuit la noi, în familie, ani la rând, aici au rămas toate.

ADVERTISEMENT

În plus, toate costumele populare le-a făcut cu mine și cu soția mea. Cum să nu le dau de pomană? Așa se dă, conform tradiției. Eu nu o înțeleg, însă. Când e să ia doar lucruri, mici obiecte, ea cere să i le duc acasă, la poartă, iar când a fost vorba să ia bani a venit până la Craiova, la mine”, a declarat Doru Gușman pentru impact.ro.

Doru Gușman, acuzații dure la adresa Mariei Tărchilă: “Sunt ambiții urâte”

Maria Tărchilă a depus la dosar o listă cu unele dintre lucrurile lui Petrică Mîțu Stoian, însă impresarul nu înțelege de ce aceasta nu i le-a cerut după ce a avut loc înmormântarea. Doru Gușman consideră că surorile regretatului interpret deja au moștenit foarte multe de la acesta și nu înțelege de ce mai există aceste scandaluri.

ADVERTISEMENT

“Maria a făcut o listă, pe care a depus-o la dosar, cu lucrurile lui Petrică, pe care le vedea în poze, pe Internet. A cerut și niște căni. Dacă chiar le-a vrut, de ce nu mi le-a cerut, după decesul lui Petrică?

Am și întrebat atunci: ‘Vreți ceva din lucrurile lui rămase aici?’. Ea și sora ei au zis că da, că vor câte un costum național, le-am dat încă de atunci. De ce nu mi-au cerut atunci toate hainele, că doar nu le purtam eu.

I-am spus și doamnei de la Poliție că mă duc la poarta oamenilor cărora le-am dat de pomană și le cer lucrurile înapoi. O să fie o premieră națională.

Sunt ambiții urâte, Maria ar vinde-o și pe maică-sa, dacă ar putea! Ea și sora ei au moștenit drepturile de autor, au luat tot, și un Mercedes, pe cel alb, și jumătate din banii de pe casa din Eforie Nord, pe care o făcusem cu Petrică”, a continuat impresarul.

Doru Gușman așteaptă să vadă decizia procurorului care se ocupă de caz. În cazul în care va fi cercetat penal pentru abuz de încredere, atunci își va lua un avocat și va face tot posibilul să lupte până când se va face dreptate.

“Eu i-am spus că îi dau toate lucrurile. Dar, ce o face cu ele? Cu hainele lui purtate, le vinde? Mariei îi place circul, s-a învățat să apară la televizor, indiferent cum. Am dat declarație la Poliție că înapoiez lucrurile, m-a reclamat pentru abuz de încredere, este în Codul Penal. E trist…”, a mai spus acesta.

Când au început tensiunile între Doru Gușman și surorile lui Petrică Mîțu Stoian

Neînțelegerile dintre impresar și surorile artistului au început după înmormântarea acestuia. Doru Gușman o acuză pe Maria Tărchilă că încearcă, cu orice preț, să obțină orice lucru material rămas de la Petrică Mîțu Stoian. Mai mult, acesta spune că există conflicte și în casa părintească a cântărețului.

“După ce l-au băgat în groapă au început pretențiile. Problema mea mare e doar cu sora Maria, acum am auzit că se mănâncă rudele între ele și pe casa părintească, refăcută tot de Petre”, a mai dezvăluit Doru Gușman pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT