Life

Nu ține niciodată iPhone-ul la încărcat lângă tine în timp ce dormi. Avertismentul venit din partea Apple. Milioane de utilizatori pot fi în pericol

Nu mai încărca iPhone-ul lângă patul în care dormi. Apelul lansat de Apple pentru milioane de persoane care pot fi în primejdie.
18.08.2023 | 11:11
Nu tine niciodata iPhoneul la incarcat langa tine in timp ce dormi Avertismentul venit din partea Apple Milioane de utilizatori pot fi in pericol
Nu mai încărca iPhone-ul lângă patul în care dormi. Apelul lansat de Apple pentru milioane de persoane care pot fi în primejdie. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Nu ține niciodată iPhone-ul la încărcat lângă tine în timp ce dormi. Avertismentul venit din partea Apple. Milioane de utilizatori pot fi în pericol pe timpul nopții. Care sunt sfaturile pe care le au specialiștii.

Nu mai încărca iPhone-ul lângă patul în care dormi. Apelul lansat de Apple pentru milioane de persoane care pot fi în primejdie

Nu mai încărca iPhone-ul lângă patul în care dormi. Apelul lansat de Apple pentru milioane de persoane care pot fi în primejdie este strict legat de consecințele neconectării corecte a unui telefon la alimentarea principală.

ADVERTISEMENT

Utilizatorii se pun singuri în pericol atunci când aleg să încarce dispozitivul lângă patul în care dorm sau chiar îl uită prin pat. Din păcate, telefonul se poate supraîncărca rapid dacă se află sub o pătură sau o pernă.

De asemenea, există riscul ca cablul telefonului să ducă la un incendiu, șoc electric, rănirea sau chiar deteriorarea aparatului sau a casei dumneavoastră. În plus, telefoanele trebuie lăsate într-o zonă foarte bine ventilată.

ADVERTISEMENT

Nu dormiți pe telefon, adaptor de alimentare sau încărcător fără fir și nici nu îl așezați sub o pătură, pernă sau sub corp atunci când este conectat la o sursă de alimentare, peste noapte.

Păstrați iPhone-ul, adaptorul de alimentare și orice încărcător fără fir într-o zonă bine ventilată atunci când sunt utilizate sau la încărcat”, au declarat reprezentanții de la Apple, scrie Mirror.

ADVERTISEMENT

În aceeași notă, compania care produce telefoanele iPhone le sugerează oamenilor să fie atenți, mai ales dacă au o condiție fizică care le afectează capacitatea de a detecta căldura care se produce în preajma corpului lor.

iPhone, risc de incendiu din cauza încărcătoarelor

Apple a mai precizat că riscul de incendiu poate crește din cauza încărcătoarelor care nu sunt compatibile cu iPhone. Cele mai ieftine nu respectă standardele de siguranță și de aici pot pleca mai multe probleme.

ADVERTISEMENT

Pentru a fi în siguranță compania le recomandă utilizatorilor să caute de fiecare dată cabluri „Made for iPhone”, conforme cu USB 2.0 sau o versiune anterioară. În felul acesta incendiul și decesul pot fi evitate.

ADVERTISEMENT
Tags: