Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Numirea lui Giovanni Costantino la FC U Craiova, ironizată în direct: “Constantine, Constantine!”

Giovanni Contantino este alesul lui Adrian Mititelu pentru banca tehnică a celor de la FC U Craiova. Numirea italianului a fost dezbătută în direct la FANATIK SUPERLIGA.
17.10.2023 | 17:40
Numirea lui Giovanni Costantino la FC U Craiova ironizata in direct Constantine Constantine
Numirea lui Giovanni Constantino la FC U Craiova, ironizată în direct: "Constantine, Constantine!"
ADVERTISEMENT

FC U Craiova şi-a numit antrenor italian. Fostul secund al lui Marco Rossi de la naţionala Ungariei, Giovanni Costantino este alesul lui Adrian Mititelu pentru banca tehnică a oltenilor.

Numirea lui Giovanni Costantino la FC U Craiova, ironizată în direct: “Poate îi cântă aia «Constantine, Constantine»”

Numirea lui Costantino a fost ironizată de Robert Niţă în platoul FANATIK SUPERLIGA, care a început să fredoneze versurile melodiei: “Constantine, Constantine”:

ADVERTISEMENT

“După două-trei etape poate îi cântă aia «Constantine, Constantine». Şi o să îi facă cu mâna, Mititelu. Sperăm să reziste băiatul ăsta mai mult decât ceilalţi. 

Are licenţă, vine dintr-un fotbal, de la Coverciano, spune ceva. A studiat omul… Dacă merge pe premisa că e italian şi că merge cum a mers cu Napoli, cred că domnul Mititelu s-a cam înşelat de data asta.

ADVERTISEMENT

Să nu îi cânte prin piaţa centrală sau prin Parcul Romanescu, pe acolo, «Constantine, Constantine, te rog nu mai rămâne cu mine»”, a fost reacţia lui Robert Niţă la FANATIK SUPERLIGA.

Horia Ivanovici: “Eu cred că Mititelu a făcut o alegere corectă”

Horia Ivanovici, moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, este de părere că Giovanni Costantino ar putea fi o alegere inspirată pentru Adrian Mititelu, mai ales că au fost mulţi antrenori italieni care au confirmat în SuperLiga:

ADVERTISEMENT

A fost secundul lui Marco Rossi la naţionala Ungariei: 2018-2021, un mandat reuşit. Am văzut că s-a făcut mişto despre el, că Mititelu şi-a pus conductor de tren în regiunea Emilia-Romagna.

Eu zic să îl tratăm pe respect pe Giovanni Costantino pentru că are licenţa luată la Coverciano. A fost secundul lui Marco Rossi. Înainte să îl luăm la mişto, hai să îl vedem.

ADVERTISEMENT

Eu cred că Mititelu a făcut o alegere corectă. Toţi antrenorii italieni au făcut treabă la noi. Până şi Mangia a fost un antrenor care a făcut treabă”, este de părere Horia Ivanovici.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI face show cu ediții explozive în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, live doar pe www.fanatik.ro. În premieră, fiecare ediție a emisiunii poate fi urmărită pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici, luni, marți și vineri, ora 17:30.

Numirea lui Giovanni Costantino la FC U Craiova, ironizată în direct: "Constantine, Constantine!"

ADVERTISEMENT