Life

Nuntă ca în filme, imagini de poveste! Victoria Răileanu din serialul Vlad și Adrian Ștefănescu s-au căsătorit

Victoria Răileanu, vedeta serialului Vlad, s-a căsătorit civil cu Adrian Ștefănescu, iar nunta a avut loc pe o barcă în Grecia.
31.07.2023 | 12:35
Nunta ca in filme imagini de poveste Victoria Raileanu din serialul Vlad si Adrian Stefanescu sau casatorit
Victoria Răileanu și Adrian Ștefănescu s-au căsătorit. Sursa foto: colaj Fanatik/ Instagram
ADVERTISEMENT

După o căsnicie încheiată cu un divorț, Victoria Răileanu nu și-a pierdut speranța în dragoste, iar acum este din nou o femeie măritată. Adrian Ștefănescu i-a furat inima și după aproximativ doi ani de relație și-au unit destinele într-un peisaj de vis.

Victoria Răileanu și Vlad Ștefănescu s-au căsătorit

În anul 2020, Victoria Răileanu și soțul său au ajuns la concluzia că mariajul lor a ajuns la final și au divorțat, în ciuda faptului că au împreună și un băiețel. Viața și-a urmat cursul, acum Condrad Mericoffer fiind căsătorit cu Ana Odagiu. 

ADVERTISEMENT

Nici actrița din Vlad nu a rămas mult timp blocată în trecut. De aproximativ doi ani se iubește cu Adrian Ștefănescu, care i-a readus zâmbetul pe buze și nu doar atât. Căci a convins-o că dragostea adevărată există și că merită să mai dea o șansă conceptului de căsătorie.

Așa se face că de curând au devenit soț și soție oficial. Nunta a fost una desprinsă din filme, departe de România, pe o barcă în Grecia. Actrița a strălucit într-o rochie cu paiete, părul a fost coafat în bucle lejere, iar în mână a avut un buchet simplu, o hortensie roz.

ADVERTISEMENT

Andrei Ștefănescu, proaspătul său soț, a optat pentru o ținută lejeră, pantaloni scurți și o cămașa albă, care i-a permis să se schimbe repede și să sară în apă. De altfel, Victoria Răileanu a înotat chiar în rochia de mireasă.

În mediul online au publicat mai multe imagini care atestă faptul că s-au distrat pe cinste la nunta lor. Martorul tuturor momentelor fericite a fost Carol, fiul actriței din prima căsătorie.

ADVERTISEMENT
victoria răileanu adrian ștefănescu nuntă barcî apî rochie buchet stâncă
Imaginile de la nuntă publicate de Victoria Răileanu.
Sursa foto: colaj Fanatik/ Instagram

A fost cerută în căsătorie la Paris

Victoria Răileanu și Adrian Ștefănescu s-au cunoscut prin intermediul unei aplicații de dating, iar la începutul acestui an s-au logodit chiar în Paris, supranumit și Orașul iubirii. Momentul a fost unul emoționant, la care vedeta nu s-a așteptat nici o secundă.

„Multe momente frumoase a avut 2022, dar momentul în care ne-am logodit în Paris merită clar o coroniță de premiul 1. N-avem poza clasică. Cu poza asta ne-am anunțat și familiile ? Te iubesc, my love. I love you sfm.

ADVERTISEMENT

Mențiune specială: girls, mersi că m-ați bătut la cap să-mi fac Bumble?? Eu sunt o plângăcioasă, sunt foarte emotivă și plâng foarte ușor, normal că am plâns, da”, a povestit Victoria Răileanu, conform libertatea.ro. 

ADVERTISEMENT