Sport

Nykobing – SCM Râmnicu Vâlcea 38-29 în returul din sferturile EHF European League la handbal feminin. Româncele părăsesc competiția după o înfrângere usturătoare. Video

Vezi aici Nykobing - SCM Râmnicu Vâlcea. Meciul se joacă duminică, 26 martie, ora 19:00, în returul sferturilor EHF European League la handbal feminin.
26.03.2023 | 20:22
Nykobing  SCM Ramnicu Valcea 3829 in returul din sferturile EHF European League la handbal feminin Romancele parasesc competitia dupa o infrangere usturatoare Video
Nykobing - SCM Râmnicu Vâlcea, Live Stream, ora 19:00 în returul sferturilor de finală în EHF European League la handbal feminin. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT
26-03-2023
16:05

Nykobing - SCM Râmnicu Vâlcea 38-29

Vezi toate fazele video importante aici. 

FINAL DE MECI: 38-29. SCM Râmnicu Vâlcea este eliminată din EHF European League. Elevele lui Bent Dahl au făcut o repriză secundă extrem de slabă și părăsesc competiția în faza sferturilor de finală. 

Min. 55: 35-24. Danezele reușesc să mențină o diferență liniștitoare față de SCM Râmnicu Vâlcea. Echipa lui Bent Dahl este ca și eliminată din EHF European League. 

Min. 50: 30-22: SCM Râmnicu Vâlcea a mai micșorat din diferență cu 10 minute înainte de fluierul final. Echipa lui Bent Dahl a câștigat meciul tur la trei goluri. 

Min. 42: 27-17. Danezele au revenit extrem de montate de la cabine. Româncele au înscris doar trei goluri în 12 minute și au scăpat partida din mână

Min. 38: 24-15. Nykobing se distanțează, iar Bent Dahl se simte nevoit să ceară timp de odihnă. 

Min. 34: 20-15. Nykobing începe bine și repriza secundă. Echipa pregătită de Jakob Larsen s-a distanțat pe tabelă. 

PAUZĂ: 17-14. Danezele conduc la o diferență de trei goluri la intrarea la cabine. Aceeași diferență cu care româncele s-au impus în meciul tur. 

Min. 24: 14-12. Diferența rămâne de două goluri între Nykobing și SCM Râmnicu Vâlcea. 

Min. 17: 10-9. Elevele lui Bent Dahl au ridicat nivelul de joc și s-au apropiat la un singur gol. 

Min. 13: 8-6. SCM Râmnicu Vâlcea face un meci bun pe faza ofensivă, însă probleme sunt în apărare. 

Min. 5: 4-2. Danezele au început în forță și au pus o diferență de două goluri pe tabelă. 

Min. 1: Partida a început!

Partida Nykobing – SCM Râmnicu Vâlcea are loc duminică, 26 martie, de la ora 19:00, în cadrul manșei retur a „dublei” din sferturile de finală ale EHF European League la handbal feminin. În meciul tur din România, SCM Râmnicu Vâlcea a câștigat la o diferență de trei goluri, scor 32-29.

Unde se joacă meciul Nykobing – SCM Râmnicu Vâlcea, meciul retur din sferturile EHF European League

Întâlnirea Nykobing – SCM Râmnicu Vâlcea este programată duminică, 26 martie, de la ora 19:00 la Naestved, în Danemarca, în returul sferturilor de finală din EFH European League la handbal feminin. Echipa antrenată de Bent Dahl este încrezătoare că poate obține calificarea în Final Four-ul care va avea loc în Austria, la Graz.

ADVERTISEMENT

În meciul tur, SCM Râmnicu Vâlcea a condus și la opt goluri, însă danezele au revenit pe final și au micșorat diferența. Ieri seară, elevele lui Bent Dahl, care au ajuns deja în Danemarca, au efectuat un antrenament de o oră. Din lotul oltencelor lipsește Daniela De Jong și Isabell Roch, accidentate.

Cine transmite la TV partida Nykobing – SCM Râmnicu Vâlcea

Partida Nykobing – SCM Râmnicu Vâlcea se joacă duminică, 26 martie, cu începere de la ora 19:00, în manșa retur a sferturilor de finală din EHF European League la handbal feminin. Partida este difuzată la TV pe posturile Digi Sport 2, Prima Sport 2 și Orange Sport 1. Totodată, partida se vede în format Live Stream pe FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Principala marcatoare a celor de la SCM Râmnicu Vâlcea în meciul tur a fost Irina Glibko, cu șapte reușite. Totodată, Daciana Hosu a făcut o treabă grozavă în poarta oltencelor cu un procentaj de 27,03% după ce a avut zece parade. Începutul de meci din România a fost echilibrat, însă treptat echipa lui Bent Dahl s-a desprins pe tabelă.

Cine este Nykobing, adversara celor de la SCM Râmnicu Vâlcea în sferturile EHF European League

NFH Nykobing este o echipă de handbal feminin din Danemarca, ce ocupă în prezent, locul 4 în întrecerea internă, cu 30 de puncte în 24 de partide, la egalitate cu Viborg care ocupă locul 5. În sezonul 2017, Nykobing a câștigat campionatul danez, iar în 2018 și-a adjudecat Cupa Danemarcei.

ADVERTISEMENT

De asemenea, în 2017 clubul fondat în 2009 a bifat cea mai bună performanță în fosta competiție „Cupa EHF” când s-a oprit în semifinale. Echipa daneză este antrenată de Jakob Larsen (48 de ani), care se află pe bancă din ianuarie 2017.

Danezele au o singură prezență în Liga Campionilor, în sezonul 2017-2018. Nykobing a fost în grupă cu CSM București, deținătoarea en-titre a trofeului. În meciul tur cu „tigroaicele”, danezele s-au impus, scor 25-22, însă au pierdut în România, scor 26-39.

ADVERTISEMENT

Cote la pariuri la jocul Nykobing – SCM Râmnicu Vâlcea

SCM Râmnicu Vâlcea este cotată cu a doua șansă în duelul din Danemarca împotriva lui Nykobing din manșa tur a sferturilor EHF European League la handbal feminin. Casele de paruri o văd favorită pe echipa pregătită de Jakob Larsen.

După meciul din România, Nykobing a jucat în deplasare și a învins-o pe Copenhaga în campionat, scor 40-34, în timp ce Râmnicu Vâlcea a pierdut „acasă” cu Gloria Buzău, scor 27-28 și a rămas pe locul 6 în Liga Florilor, la cinci puncte de locul 5 ultimul care asigură prezența în cupele europene.

Casele de pariuri oferă o cotă în jur de 1.50 pentru victoria gazdelor, în timp ce victoria româncelor este cotată cu 3.35.

ADVERTISEMENT