News

O bucată de craniu uman, descoperită pe câmp de un copil din Iași. Ce spun anchetatorii

26.11.2020 | 10:39
O bucata de craniu uman descoperita pe camp de un copil din Iasi Ce spun anchetatorii
ADVERTISEMENT

Descoperire terifiantă în județul Iași. Zilele trecute, Un copil din comuna Răchiteni a găsit pe un câmp din localitate o bucată de craniu uman. Anchetatorii au mai multe piste.

Imediat după a dat de resturile umane, copilul a alertat Poliția. Mai mulți agenți au ajuns în zonă și au ridicat osemintele descoperite pentru a efectuat analize amănunțite.

ADVERTISEMENT

În acest caz a fost deschisă o anchetă, iar acum se așteaptă rezultatele unor analize de specialitate, pentru a se stabili cum a ajuns bucata de craniu acolo și cui aparține.

Descoperire terifiantă la Iași. Un copil a găsit o bucată de craniu uman

A fost alertă în această săptămână într-o micuță așezare din județul Iași. Un câmp din comuna ieșeană Răchiteni a fost împânzit de autorități după ce un puști în vârstă de 15 ani a anunțat că o bucată dintr-un cap de om este în zonă. Imediat echipe de la Poliție au mers să vadă despre ce este vorba și ulterior au izolat zona.

ADVERTISEMENT

”Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe un câmp din comuna ieșeană Răchiteni au fost găsite rămășițe umane.

Se fac verificări pentru a se stabili cu exactitate cum au ajuns acestea acolo”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași, conform BZI.ro.

ADVERTISEMENT

Localnicii sunt șocați și spun că nu au idee despre cum ar fi putut ajunge craniul pe câmpul comunei lor.

”Nu mi-a venit să cred prima dată, am crezut că sunt de animal oasele, nu de om. De la noi nu cred că sunt, or fi fost aduse”, a spus un localnic, citat de presa locală.

ADVERTISEMENT
O bucată de craniu uman, descoperită pe un câmp de un copil din Iași. Ce spun anchetatorii. Sursa foto: bzi.ro

Pe ce pistă merg anchetatorii

Oficial, anchetatorii încă nu au anunțat nicio pistă pe care merg în acest caz, însă sursa citată, care citează ipoteze ale anchetatorilor, anunță că o crimă nu este luată în calcul momentan.

Conform BZI, una din ipotezele de lucru ale anchetatorilor este legată de faptul că în 2008, în zonă au fost inundaţii puternice, care au afectat şi cimitirul local. Este ciudat însă cum ar fi putut sta 12 ani fără ca nimeni să sesizeze.

În zilele care urmează, Poliţiştii vor demara o anchetă complexă pentru a afla cu exactitate cum s-au desfăşurat lucrurile.

ADVERTISEMENT
Tags: