News

O cunoscută cântăreață de muzică populară a murit. Și-a pierdut viața într-un accident tragic

18.12.2020 | 18:35
O cunoscuta cantareata de muzica populara a murit Sia pierdut viata intrun accident tragic
O cunoscută cântăreață de muzică populară a murit. Și-a pierdut viața într-un accident tragic. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Denisa Gog, o cunoscută cântăreață de muzică populară din Timiș, și-a pierdut viața într-un accident tragic la vârsta de numai 22 de ani. Artista era singură în mașina personală, incidentul petrecându-se la scurt timp după ce a plecat de acasă. 

Primele informații arată că mașina în care era solista și dansatoarea ansamblului folcloric Dumbrăvițeana a fost acroșată de un șofer care nu a acordat prioritate la trecerea pntr-o intersecție, accidentul auto producându-se pe raza localității Dumbrăvița, lângă Timișoara.

ADVERTISEMENT

Autoutilitara care nu a respectat regulile și a acroșat din plin mașina interpretei de muzică populară, cadrele medicale nemaiputând face nimic pentru ea. Impactul a fost atât de puternic încât Denisa Gog a murit pe loc, viața sa fiind curmată la doar 22 de ani.

O artistă de muzică populară a murit la 22 de ani, într-un accident rutier

Vinovat de tragedia din județul Timiș este un șofer de 22 de ani, care în momentul de față este cercetat de oamenii legii pentru ucidere din culpă. Pe numele său a fost deschis un dosar penal, anchetatorii urmând să afle mai multe detalii despre incident.

ADVERTISEMENT

„Un tânăr de 22 de ani a condus o autoutilitară pe strada Ghioceilor, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără de 22 de ani care se deplasa pe strada Mozart.

În urma impactului, tânăra de 22 de ani a decedat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Timiș.

ADVERTISEMENT

Moartea Denisei Gog a căzut ca un trăsnet pentru rudele și fanii săi, care au lăsat numeroase mesajele de condoleanțe pe rețelele de socializare. Interpreta de muzică populară urmează să fie condusă pe ultimul drum zilele acestea, lăsând în urma sa multă durere și lacrimi amare.

„Ne este greu să găsim cuvintele potrivite acum când am aflat că ființa atât de dragă nouă a plecat pentru totdeauna. Gândurile noastre sunt alături de tine, suflet drag”. 

ADVERTISEMENT

„Odihnă veșnică Denisa! Vei rămâne în sufletele noastre, a celor ce te-au cunoscut și apreciat!”, sunt câteva dintre gândurile lăsate de fani la aflarea veștii că artista a murit.

ADVERTISEMENT