Simona Halep

O dublă câștigătoare de Grand Slam, atac indirect la Simona Halep. Ce spune despre tenisul feminin actual

08.06.2020 | 21:59
O dubla castigatoare de Grand Slam atac indirect la Simona Halep Ce spune despre tenisul feminin actual
ADVERTISEMENT

O dublă câștigătoare de Grand Slam a lansat un atac indirect la Simona Halep, după ce a criticat tenisul feminin actual.

O dublă câștigătoare de Grand Slam, atac indirect la Simona Halep

Ajunsă la 34 de ani, rusoaica Svetlana Kuznetsova (locul 32 WTA) a criticat actualele jucătoare din circuit și consideră că nivelul este mult scăzut față de ce se întâmpla în trecut.

ADVERTISEMENT

Svetlana Kuznetsova, dublă câștigătoare de Grand Slam (US Open 2004 și Roland Garros 2009) a atacat-o indirect și pe Simona Halep, care de ani buni se află în Top 10 WTA.

”Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar nivelul circuitului WTA e în scădere. Nu cu mult timp în urmă aveam multe jucătoare de top. Acum nici nu mai știu cine e în top 10”, a declarat rusoaica în presa din țara sa.

ADVERTISEMENT

Halep ar putea reveni în turnee la începutul lui august

”Diferența e foarte mare. Și asta nu se întâmplă pentru că jucătoarele de nivel mediu și-au ridicat prestațiile, din contră”, a menționat Svetlana Kuznetsova, conform gsp.ro.

Simona Halep i-a luat faţa australiencei Ashley Barty în topul jucătoarelor cu cele mai multe puncte adunate în ultimii 10 ani în circuitul WTA. Cu 44.590 de puncte acumulate în acest interval, românca încheie podiumul, în spatele Serenei Williams şi Petrei Kvitova.

ADVERTISEMENT

Simona Halep ar putea să revină pe teren la începutul lunii august, atunci când sunt programate două turnee: Silicon Valley Classic (San Jose) şi Washington Open. Cel mai probabil, românca va merge la San Jose, turneul fiind unul din categoria Premier.

Simona Halep a revenit pe terenul de tenis, după o pauză de trei luni, însă înainte de a începe antrenamentul a ținut să se fotografieze și să posteze pe rețelele de socializare, pentru a-și ține fanii informați cu evoluția sa.

ADVERTISEMENT

Simona Halep este una dintre cele mai bune jucătoare de tenis în acest moment, iar drept dovadă este faptul că se află în top 10 WTA de şase ani. Pe lângă câştigurile obţinute din premii, românca strânge sume importante şi din contractele de publicitate. FANATIK a analizat datele şi îţi prezintă câţi bani a câştigat în ultimii 5 ani cu ajutorul imaginii.

ADVERTISEMENT
Tags: