News

O fată de 14 ani din Dolj a fugit de acasă. Tatăl său a anunțat la Poliție dispariția

18.05.2020 | 21:32
O fata de 14 ani din Dolj a fugit de acasa Tatal sau a anuntat la Politie disparitia
ADVERTISEMENT

O fată de 14 ani din Dolj a fugit de acasă în noaptea de duminică spre luni, iar anunțul dispariției a fost făcut chiar de tatăl ei.

O fată de 14 ani din Dolj a fugit de acasă

Conform observatornews.ro, fata de 14 ani din comuna Breasta, județul Dolj, ar fi fugit de acasă cu un geamantan de haine și cu suma de 300 de lei.

ADVERTISEMENT

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Breasta au fost sesizați de un bărbat, de 39 de ani, despre faptul că fiica sa, Gheorghe Nicoleta Iuliana, de 14 ani, a plecat voluntar de la domiciliu său din Breasta și nu a mai revenit.

Potrivit polițiștilor, fata a plecat de la domiciliu având asupra sa un geamantan din pânză de culoare roșu cu negru, în care se aflau mai multe articole de îmbrăcăminte și suma de 300 lei.

ADVERTISEMENT

”Fata este îmbrăcată în tricou, pantaloni tip jeans și încălțăminte sport”

Semnalmentele fetei sunt următoarele: înălțime 1,50 m, ochi căprui, păr lung de culoare șaten, aproximativ 45 de kilograme, fără semne particulare.

”Nu se cunosc cu exactitate articolele vestimentare purtate de persoana în cauză, însă este posibil ca acesta să fie îmbrăcată în tricou, pantaloni tip jeans și încălțăminte sport”, informează polițiștii.

ADVERTISEMENT

Persoanele care dețin informații utile cu privire la persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112, sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

În urmă cu un an, un elev de 15 ani din județul Gorj a fugit de acasă, după ce părinții l-au certat pentru rezultatele slabe obținute la simularea evaluării naționale. Pentru că a luat nota 4 la proba de matematică, mama a decis să-l pedepsească, confiscându-i telefonul mobil.

ADVERTISEMENT

În luna septembrie a anului trecut, o adolescentă de 14 ani a fost dată dispărută într-o localitate din județul Dolj. Ana Maria Emilia Mandoiu a plecat de la domiciliu, dar s-a întors acasă teafără și nevătămată după o zi. Adolescenta se certase cu mama ei înainte să plece fără să spună nimic.

ADVERTISEMENT