Life

O femeie a călătorit peste 3.000 de kilometri pentru prima întâlnire: ”Ne vom respecta”

O tânără de 30 de ani a mers mai bine de 3.000 de kilometri pentru a se vedea cu un bărbat. Cum a decurs prima întâlnire.
20.02.2024 | 14:10
O femeie a calatorit peste 3000 de kilometri pentru prima intalnire Ne vom respecta
O tânără de 30 de ani a mers mai bine de 3.000 de kilometri pentru a se vedea cu un bărbat. Cum a decurs prima întâlnire. Sursa foto: Nicole Christine / SWNS. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

O femeie a călătorit peste 3.000 de kilometri pentru prima întâlnire. Decizia celor doi a fost că se vor respecta de acum înainte. Au început să converseze pe o aplicație de întâlniri și în scurt timp au vrut să se cunoască.

O tânără de 30 de ani a mers mai bine de 3.000 de kilometri pentru a se vedea cu un bărbat. Cum a decurs prima întâlnire

O tânără de 30 de ani a mers mai bine de 3.000 de kilometri pentru a se vedea cu un bărbat. Cum a decurs prima întâlnire. Nicole Christine a plecat din Charlotte, Carolina de Nord, Statele Unite ale Americii, pentru a cunoaște un bărbat de pe social media.

ADVERTISEMENT

După numai o săptămână de discuții a decis că este momentul să facă pasul cel mare, chiar dacă trebuia să ajungă până în Park City, Utah. Femeia și bărbatul au căzut la o mică înțelegere și s-au văzut la jumătatea drumului dintre casele lor.

Potrivit The New York Post, tânăra care lucrează ca director de marketing, a fost foarte mulțumită de felul în care a decurs întrevederea. Întâlnirea dintre cei doi a durat 4 nopți, perioadă în care au avut mai multe activități.

ADVERTISEMENT

Sursa menționată arată că, Nicole Christine și partenerul său au mers la schi, la cină și la cumpărături. În acest interval tânăra a continuat să lucreze de la distanță, în timp ce bărbatul s-a bucurat de momentele libere.

„Călătoresc oricum, așa că sunt mereu fericită să mă urc într-un avion. Am avut niște rezervări grozave pentru cină. Eu lucram de la distanță în acel moment, așa că el schia în timp ce eu lucram”, a povestit tânăra.

ADVERTISEMENT

Ce planuri are Nicole Christine pentru a doua întâlnire

Nicole Christine a mai dezvăluit că prima întâlnire a fost extrem de reușită. A descris timpul petrecut alături de bărbatul de pe aplicație ca fiind perfect și de calitate. Nu are niciun regret că a călătorit peste 3.000 de kilometri.

În cazul în care lucrurile nu ar fi mers, femeia spune că nu s-ar fi întors acasă, ci s-ar fi întâlnit cu prietenii pe care îi are în zona respectivă. Având în vedere toate acestea tânăra spune că nu simte nevoia să recurgă la un „plan B”, semn că distanța dintre ei este una mare și drumul poate fi foarte obositor.

ADVERTISEMENT

„A trecut atât de repede, a fost ca și cum ai avea o viață normală, dar într-un oraș pitoresc. Cu distanța lungă, nu există o opțiune de a ajunge acolo rapid. Vom continua să ne vedem.

Ne vom respecta și ne vom vedea când va fi momentul”, a mai spus Nicole Christine. Gestul ei este unul foarte rar pentru că nu sunt multe persoane care reușesc să iasă din zona de confort în felul acesta.

ADVERTISEMENT