News

O femeie s-a mutat cu fostul soţ şi actuala lui nevastă, pentru a-şi creşte copiii împreună. Decizia a stârnit uriaşe controverse

O mamă cu trei copii a stârnit polemici pe TikTok, după ce şi-a întrebat urmăritorii dacă să se mute sau nu fostul soţ şi actuala lui parteneră.
30.09.2023 | 18:07
O femeie sa mutat cu fostul sot si actuala lui nevasta pentru asi creste copiii impreuna Decizia a starnit uriase controverse
Katie s-a mutat vineri cu fostăl său soţ Foto: captură TikTok
ADVERTISEMENT

Katie Mathis (33 ani), o cunoscută influencer din SUA a stârnit zilele acestea o controversă după de a pus o întrebare provocatoare pe TikTok, cerând părerea fanilor dacă se se mute sau nu împreună cu fostul său soţ şi iubita acestuia.

Clipul lui Katie a strâns peste 2,1 milioane vizualizări

Întrebarea pusă de Katie a suscitat interesul a peste două milioane de internauţi, comunitatea fiind puternic divizată cu privire la sfaturile oferite.

ADVERTISEMENT

“Fostul meu soț și soția lui tocmai m-au invitat să mă mut în casa lor cu ei. Ce trebuie să fac?”, a fost întrebarea care a stârnit atâtea polemici, ea explicând că urma să locuiască într-un apartament mic, cu intrare separată

Click aici pentru a vedea clipul viral al lui Katie

Într-un videoclip ulterior, în care cântărește argumentele pro și contra, Katie Mathis spune că este îngrijorată de perspectiva mutării din casa ei din Nashville într-un apartament de patru ori mai mic, însă a plănuit să-și închirieze propria casă pentru venituri suplimentare, adăugând că oricând se poate muta înapoi dacă lucrurile nu merg.

ADVERTISEMENT

Între timp, Katie s-a mutat cu fostul soţ şi actuala lui soţie în cursul zilei de vineri, argumentând că a luat această decizie de dragul celor trei copii pe care îi are, fiind spre binele acestora să-şi vadă părinţii împreună.

Într-o declaraţie acordată insider.com aceasta a dezvăluit că de fapt luase o decizie cu privire la mutare înainte de a lansa întrebarea la TikTok, dar a vrut să valorifice viralizarea ei pentru a-i ajuta şi pe alții aflaţi în situaţia ei să ia o decizie.

ADVERTISEMENT

Click aici pentru al doilea clip al lui Katie, în care cântăreşte argumentewle pro şi contra

“Există multă negativitate”, a spus Katie Mathis, referindu-se la comentariile primite după postarea videoclipurilor, “dar, în cele din urmă, părinții știu ce este mai bine pentru copiii lor”.

Ea a mai declarat că viitorii co-locatari au încearcat să minimizeze orice conflicte potențiale – inclusiv cele expuse de critici – prin crearea unei logistici solide a aranjamentului, cum ar fi zonele zonele comune ale casei, în care toţi să aibă acces.

ADVERTISEMENT

De asemenea, au fost stabilite în termeni clari clauzele referitoare la „timpul personal privat”, dar și planurile pentru necesitățile casnice, cum ar fi gătitul şi spălatul rufelor.

ADVERTISEMENT