News

O fetiță de 2 ani a primit o brioșă cu otravă de șobolani, într-un parc. Micuța a mușcat din ea. Video

O fetiță de doar 2 anișori a primit o brioșă cu otravă de șobolani, într-un parc din Tiraspol. Micuța a mușcat din ea, fiind ulterior dusă la spital.
09.04.2024 | 18:15
O fetita de 2 ani a primit o briosa cu otrava de sobolani intrun parc Micuta a muscat din ea Video
Caz șocant într-un parc din Tiraspol: o fetiță de 2 anișori a primit o brioșă cu otravă de șobolani. Sursa foto: capturi Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Marți, 9 aprilie 2024, un incident șocant a avut loc într-un parc din Tiraspol, acolo unde o fetiță de 2 ani a primit o brioșă cu otravă de șobolani. Micuța a mușcat din acest aliment.

Caz șocant într-un parc din Tiraspol: o fetiță de 2 anișori a primit o brioșă cu otravă de șobolani

Momente dificile pentru doi părinți din stânga Nistrului. Fiica lor de 2 anișori a primit, în timp ce se plimba printr-un parc din Tiraspol, o brioșă care conținea otravă de șobolani.

ADVERTISEMENT

Incidentul din această după-amiază s-a petrecut în timp ce familia din Tiraspol se afla la o plimbare cu fiica. La un moment dat, micuța a fost pierdută din vedere. A fost clipa în care o femeie necunoscută i-a oferit o chiflă. Micuța a acceptat-o și chiar a mușcat din ea.

Părinții copilei au sesizat mirosul ascuțit de acetonă provenit de la produsul din făină. Apoi au văzut și granulele de culoare albastră în interior. Panicați de situație, aceștia au acționat rapid.

ADVERTISEMENT

Au oprit-o pe micuță din a consuma și mai mult din chifla primită. După ce au reușit să identifice și să o rețină pe femeia care distribuia brioșele, părinții copilei au chemat poliția.

Oamenii legii din regiunea separatistă au ajuns rapid la fața locului. Au identificat-o pe femeia care vindea brioșe cu otravă. E vorba de o persoană în vârstă de 34 de ani.

ADVERTISEMENT

Suspecta a fost reținută. Oamenii de ordine din regiune au stabilit că aceasta încerca să ofere mai multor copii mici chifle cu substanțe periculoase. Conform informațiilor prezentate de site-ul Echipa.md, femeia se află în evidența psihiatrului și a narcologului.

Fetița de 2 ani, transportată la spital cu suspiciune de otrăvire cu substanțe periculoase

În urma acestui grav incident, o anchetă este în curs de desfășurare pentru a clarifica toate circumstanțele în care a acționat suspecta. Se verifică dacă mai există potențiale victime.

ADVERTISEMENT

Cei aflați în zonă sunt interogați de către poliție. În ceea ce o privește pe fetița de 2 ani, aceasta a fost transportată la un spital din Tiraspol cu suspiciune de otrăvire cu substanțe periculoase.

ADVERTISEMENT