News

O fetiță de doar trei luni a fost omorâtă de câinele familiei în Irlanda. Oroarea a fost descoperită de mătușa bebelușului

Un bebeluș a murit după ce a fost mușcat de câinele familiei.
09.06.2021 | 19:07
O fetita de doar trei luni a fost omorata de cainele familiei in Irlanda Oroarea a fost descoperita de matusa bebelusului
ADVERTISEMENT

O adevărată tragedie a avut loc într-un orășel din Irlanda. O fetiță de doar trei luni a murit după ce a fost mușcată de câinele familiei.

Micuța Mia O’Connell  se afla în camera sa în pătuț și se presupunea că doarme. Mătușa fetiței a mers să o verifice și a descoperit că aceasta avea răni grave. A fost dusă de urgență la spital, dar medicii nu au putut să o salveze.

ADVERTISEMENT

O fetiță de doar trei luni a fost omorâtă de câinele familiei în Irlanda

Cumplita tragedie a avut loc luni în Clashmore, un sat din vestul județului Waterford, Irlanda. Fetița de doar trei luni a fost atacată de câine familiei, un terrier, chiar în dormitorul său. Totul a fost descoperit de mătușa ei, care urcase la etaj să vadă ce face. Femeia a înlemnit când a descoperit că micuța era plină de sânge fiind mușcată de mai multe ori. În momentul tragediei în casă erau mai multe persoane din familie.

Au chemat ambulanța imediat, iar medicii au decis să o ducă la spitalul care era la aproape 40 de mile depărtare. După aproape o oră fetița a fost însă declarată moartă. Poliția a deschis o anchetă pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

“Este o situație absolut groaznică. Să te gândești că viața copilului tău s-a încheiat în asemenea circumstanțe”, a declarat Ministrul Justiției, Heather Humphreys,

Ce spune o vecină care o văzuse pe fetiță cu o zi în urmă

O vecină a declarat că a văzut-o pe micuță împreună cu bunica sa și câinele cu doar o zi înaintea tragediei.

ADVERTISEMENT

“Auzi despre asemenea cazuri la televizor, dar nu te aștepți să se întâmple așa ceva aici. Este un orășel foarte mic, dar toți de aici îi vom sprijini cum putem”, a spus vecina, potrivit presei locale.

Toată comunitatea este de-a dreptul șocată, după ce oribila veste s-a răspândit.

“Este absolut cumplit să te trezești și să afli o asemenea veste. Comunitatea a fost zguduită de această veste. Aici este o comunitate liniștită în care asemenea lucruri nu se întâmplă.

ADVERTISEMENT

Toți vom încerca să-i ajutăm cu ce putem pentru a trece cât mai ușor peste momentele acestea extrem de grele”, a mai declarat și preotul din Clashmore.

În Irlanda, unsprezece rase de câini au fost interzise.

ADVERTISEMENT